X

DŠI 2021 - NAMIZNI TENIS

Jesenskega tekmovanja v namiznem tenisu se je v skladu s situacijo udeležilo občutno manjše število udeležencev kot smo bili vajeni pretekla leta. Kljub temu smo bili priča zanimivim in napetim dvobojem, tako v moški kot v ženski kategoriji. Med 19 posamezniki je pričakovano slavil Uroš Slatinšek (Roletarstvo Medle), ki je v finalu ugnal Darka Jakobčiča (Vectum). V dvoboju za tretje mesto je bil Zdravko Dražetič boljši od sodelavca Jerneja MIrtka (oba Krka). V ženski kategoriji sta se v finalu ponovno srečali prvi nosilki, Aga Rudman (Krka) in Antonija Bahor (Policija). Tokrat je bila s tesnim izidom 3:2 boljša predstavnica Policije. Tretje mesto je po zmagi nad Janjo Metež (Policija) osvojila Vladimira Saje (Krka).

V ekipnem seštevku je med 9 moškimi ekipami prvo mesto osvojila ekipa iz Krke (72 točk), pred Roletarstvom Medle (68) in Revozom (63). V ženski kategoriji je sodelovalo 7 ekip, prvo mesto je pripadlo Policiji (71), drugo Krki (69), tretje pa Roletarstvu Medle (57).

DŠI 2021 - NAMIZNI TENIS

URSA:

Posamičnega turnirja v namiznem tenisu se je udeležilo 34 posameznikov in posameznic. Stanje URSA DOBRODELNEGA ŠTEVCA je poskočilo na 847€. 

Galerija

Nazaj na seznam