X

RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

12. RTŠ - Moški rokometni klub Krka

V soboto, 2. 6.2018, je v okviru 12. Rudolfovih tednov športa potekal zaključni turnir v mini rokometu, na katerem so nastopali mladi rokometaši, ki svoje prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA, v katero je letos vključenih preko 170 otrok.

Preberi več

12. RTŠ - ONŠ Portoval

Nogometnega srečanja se je na stadionu Portoval udeležilo 42 otrok.. Na 5 igriščih smo v uri in pol odigrali 32 krajših tekem. Zadetkov in zmagovalcev nismo beležili, smo pa tokrat poudarek srečanja namenili fair playu.

Preberi več

RTŠ - atletski miting najmlajših

Atletskega mitinga najmlajših, ki ga je organiziral Atletski klub Krka, in je potekal v okviru projekta 12. Rudolfovi tedni športa v organizaciji Zavoda Novo mesto, se je letos udeležilo rekordno število mladih atletov in atletinj. V lepem petkovem popoldnevu, ki ga je sicer za kratek čas želel zmotiti dež, so izpeljali lepo športno prireditev.

Preberi več

RTŠ - skupni trening karateistov

V soboto, 5.5.2018, je Karate klub Novo mesto v Športni dvorani Marof  v sklopu 12. Rudolfovih tednov športa in Štukljevega leta, organiziral skupni trening karateistov, ki so se ga udeležili člani domačega Karate kluba Novo mesto, Karate kluba Krka, Karate kluba Radeče in Karate kluba Dren Leskovec pri Krškem.

Preberi več

RTŠ - ekipno tekmovanje v kegljanju

Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele Krajine in Posavja je v okviru projekta 12. Rudolfovih tednov športa v organizaciji Zavoda Novo mesto , organiziralo ekipno tekmovanje v kegljanju.

Preberi več

Mednarodni Rudolfov turnir 2018

21. in 22.4 je v Novem mestu, v ŠC Livada in ŠD Marof potekal v okviru 12. Rudolfovih tednov športa mednarodni turnir v odbojki, ki so se ga udeležile ekipe treh držav: Italije, Hrvaške in Slovenije.

Preberi več

12. RTŠ - april

Po pestrem uvodu v letošnji program Rudolfovih tednov športa, ta konec tedna svoj dogodek pripravljajo člani Košarkarskega kluba Krka in Otroške nogometne šole Portoval.

Preberi več

12. RTŠ - PETANKA

DU Mali Slatnik je v sredo, 4.4., v sodelovanju z DU Podgorje-Stopiče organiziralo na parkirišču Restavracije Prepih promocijski turnir v petanki. Dogodek je potekal v sklopu 12. Rudolfovih tednov športa v organizaciji Zavoda Novo mesto.

Preberi več

Košarkarski turnir za najmlajše deklice v okviru Rudolfovih tednov športa

Ženski košarkarski klub Krka je pripravil tradicionalni Velikonočni turnir za najmlajše deklice, katerega se je udeležilo več kot 70 mladih košarkaric iz Novega mesta in okolice. Turnir je potekal v okviru Rudolfovih tednov športa in Štukljevega leta 2018 v športni dvorani Marof.

Preberi več

12. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

Zavod Novo mesto v sodelovanju s številnimi partnerji, vabi na bogat športni program v okviru tradicionalnega sklopa različnih športnih prireditev.  Posamezni dogodki bodo potekali v mesecu aprilu in maju. Že prvi (podaljšan) konec tedna bo pestro v in okolici Športne dvorane Marof.

Preberi več

12. Rudolfovi tedni športa – poziv k sodelovanju

Zavod Novo mesto bo v sodelovanju s športnimi društvi že dvanajsto leto zapored organiziral bogat športni program, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju.

Preberi več

11. Rudolfovi tedni športa

Zavod Novo mesto in športna društva vabijo na bogat športni program v okviru 11. Rudolfovih tednov športa.

Preberi več

11. Rudolfovi tedni športa

Po izjemno športno bogati prvi polovici maja, objavljamo nekaj utrinkov z dogodkov, ki so jih v sklopu 11. Rudolfovih tednov športa pripravili Športno društvo Osmica , Golf klub Grad Otočec , ŠRD Fit klub , Atletski klub Krka , Ribiška družina Novo mesto , Kegljaško društvo Vodnjak in ŠD Otroška nogometna šola Portoval .

Preberi več

11. RTŠ od 3. do 14. maja

Športni dogodki v sklopu letošnjih Rudolfovih tednov športa so se prevesili v drugo polovico.

Preberi več

Turnir v odbojki - Rudolfov turnir 2017

V soboto, 22.4. in v nedeljo, 23.4. je v Novem mestu potekal tradicionalni Rudolfov turnir v odbojki, ki se ga je udeležilo 7 slovenskih in hrvaših klubov: ŽOK Novo mesto, POK Krško, OK Kostanjevica, ŽOK Črnomelj, OK Žužemberk, OK Novalja in OK Foresta ter 6 osnovnih šol MO Novo mesto: OŠ Drska, OŠ Šmihel, OŠ Grm, OŠ Bršljin, OŠ Brusnice in OŠ Center

Preberi več