X

ŠOLSKI ŠPORT 2023/2024

ŠPORT MLADIH

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke, ki je potekalo v ŠD Trebnje, je postreglo z veliko dobrega nogometa. Področne prvakinje so postale učenke OŠ Frana Metelka Škocjan. drugo mesto je pripadlo OŠ Šentjernej in tretje domača OŠ Trebnje. Prva strelka prvenstva je bil s 3 zadetki Manca Košak iz OŠ Frana Metelka Škocjan.

https://video.arnes.si/api/asset/qf8l697zct0q/play.mp4

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na področnem prvenstvu v košarki 3x3 so v konkurenci dijakov prvo mesto osvojili košarkarji Ekonomske šole Novo mesto pred Srednjo elektro računalniško šolo in tehniško gimnazijo, tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto. Pri dijakinjah so slavile košarkarice Gimnazije Novo mesto, drugo mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola ter tretje Ekonomska šola Novo mesto.

Preberi več

Rezultati štafetnih tekov v okviru novomeškega teka

Na štafetnih tekih v okviru novomeškega teka se je pomerilo 54 štafet v štirih različnih kategorijah. Prav v vseh štirih kategorijah so naslovi odšli v OŠ Šentjernej.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Matija Špehar OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Svit Pungerčar OŠ Otočec in Nana Tia Papež OŠ Grm, Leon Matjašič OŠ Center, Emma Gazvoda Deželan OŠ Brusnice, Maj Zavodnik OŠ Brusnice, Iza Medle OŠ Šmihel, Aljaž Avsec OŠ Center, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič Gimnazija Novo mesto, Nika Tisu ŠCNM SGLVŠ, Tjaž Pelko ŠC NM SERŠTG in Tamara Ostanek ŠCNM SGLVŠ.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učenke je gostila ŠD Stopiče. Področne prvakinje so postale učenke OŠ Škocjan. Drugo mesto so osvojile učenke OŠ Grm, tretje so bile učenke OŠ Stopiče. Najboljša strelka je bila z 20 zadetki Manca Vene iz OŠ Škocjan.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke je potekalo v ŠD Stopiče. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Grm. Druge so bile učenke OŠ Center, tretje mesto pa so zasedle učenke iz OŠ Otočec. Najboljši strelki sta bili Neža Župančič in Nadja Zadel.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila domača OŠ Žužemberk. Na drugo mesto se je uvrstila OŠ Grm. Tretje mesto so osvojili učenci OŠ Mokronog.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v namiznem tenisu

Na področnem ekipnem in posamičnem prvenstvu v namiznem tenisu za osnovne šole, katerega se je udeležilo okoli 110 tekmovalcev je ekipno pri mlajših učencih in učenkah slavila Osnovna šola Šmarjeta, pri starejših pa Osnovna šola Šmihel. Med posamezniki so v različnih kategorijah slavili Nejc Koželj, Brina Glavan, Martin Grubar, Nika Krivc, Lukas Košir in Neža Gazvoda.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila OŠ Semič. Na drugo mesto se je uvrstila domača OŠ Žužemberk. Tretje so bile učenke OŠ Otočec.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Trebnje. Prvo mesto je osvojila OŠ Trebnje, ki je v finalu premagala OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila OŠ Loka Črnomelj. Najboljši strelec prvenstva je bil Patrik Pirković iz OŠ Metlika, ki je dosegel 25 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Stopiče. Prvo mesto je osvojila OŠ Grm, ki je v finalu premagala OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila OŠ Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je bil Žan Vidmar iz OŠ Grm, ki je dosegel 35 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto je osvojila ekipa OŠ Otočec. Drugo mesto je osvojila OŠ Drska, tretje mesto je pripadlo OŠ Center.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila OŠ Trebnje, ki je v finalu premagala OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Center. Najboljši strelec je bil Žan Florjančič, ki je dosegel 5 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Področnega ekipnega prvenstva v šahu se je udeležilo 27 ekip v štirih starostnih kategorijah. Pri mlajših učencih je bila najuspešnejša Osnovna šola Metlika, pri mlajših učenkah je slavila Osnovna šola Toneta Pavčka, Osnovna šola Dolenjske Toplice je bila najboljša pri starejših učencih in Osnovna šola Mokronog pri starejših učenkah.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učence

Področno prvenstvo v košarki za mlajše učence, ki je potekalo na Livadi, je postreglo z veliko dobre košarke. Področni prvaki so postali učenci OŠ Grm, ki so v finalu premagali OŠ Toneta Pavčka. Tretje mesto je pripadlo OŠ Bršljin. Prvi strelec prvenstva je bil s 72 točkami Vid Gorenc iz OŠ Toneta Pavčka.

Preberi več