X

ŠOLSKI ŠPORT 2020/2021

ŠPORT MLADIH

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu za mlajše učenke so osvojile nogometašice Osnovne šole Šmarjeta z zmago v finalu nad Osnovno šolo Šentjernej. V tekmi za tretje mesto je Osnovna šola Škocjan premagala domačinke, Osnovno šolo Trebnje. Najboljša strelka prvenstva je Sara Zupan iz Osnovne šole Šmarjeta z doseženima dvema zadetkoma.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke so prvo mesto prepričljivo osvojile domačinke, učenke Osnovne šole Žužemberk. Drugo mesto je pripadlo odbojkaricam Osnovne šole Otočec in tretje Osnovni šoli Center.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na področnem prvenstvu v košarki 3x3 so v konkurenci dijakov prvo mesto osvojili košarkarji Gimnazije Novo mesto pred Ekonomsko šolo Novo mesto in Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto. Tudi pri dijakinjah so slavile košarkarice Gimnazije Novo mesto, drugo mesto je osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola ter tretje Ekonomska šola Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov področnih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Trebnje po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Osnovna šola Metlika je osvojila tretje mesto z zmago nad Osnovno šolo Center. Najboljši strelec področnega prvenstva je Andraž Kirm z doseženimi 25 zadetki.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učenke so prvo mesto osvojile rokometašice Osnovne šole Škocjan po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Stopiče. V tekmi za tretje mesto so učenke Osnovne šole Šentjernej premagale vrstnice Osnovne šole Grm. Najboljša strelka področnega prvenstva je Katarina Šega, ki je dosegla dvajset zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence so prvo mesto osvojili odbojkarji Osnovne šole Žužemberk pred Osnovno šolo Mokronog in Osnovno šolo Semič.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v šahu so pri mlajših učenkah slavile šahistke Osnovne šole Toneta Pavčka, pri mlajših učencih šahisti Mirne, pri starejših učencih so bili najboljši šahisti Osnovne šole Center in pri starejših učenkah šahistke Osnovne šole Mokronog.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov občinskih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Center po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Grm. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi 29 zadetki je Andraž Kirm.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke je v finalni tekmi Osnovna šola Šmihel premagala Osnovno šolo Center. V tekmi za tretje mesto pa so košarkarice Osnovne šole Drska premagale vrstnice iz Osnovne šole Grm. Najboljša strelka prvenstva z doseženimi 37 koši je Brina Počrvina iz OŠ Šmihel.

Preberi več

REZULTATI OBČINSKEGA PRVENSTVA V MALI ODBOJKI ZA MLAJŠE UČENKE

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega in posamičnega prvenstva v namiznem tenisu za osnovne šole

Preberi več

OBČINSKO PRVENSTVO V MALEM NOGOMETU ZA MLAJŠE UČENKE

Preberi več

PODROČNO PRVENSTVO V MALEM NOGOMETU ZA MLAJŠE UČENCE

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega tekmovanja v badmintonu za osnovne šole.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učence

Preberi več