X

KOŠARKA

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence sta se v finalni tekmi pomerili Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Drska. V zelo zanimivi in dramatični končnici so naslov občinskih prvakov osvojili košarkarji OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Bršljin. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Lucas Čerček z 66 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Drska in Osnovna šola Bršljin. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Na prvem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Grm, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Timotej Balažić iz Osnovne šole Grm z 99 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, sta si uvrstitev na finalni turnir izborili Osnovna šola Drska in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 20. 10. 2022, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na prvem polfinalnem turnirju v košarki za mlajše učence, ki se je odigral na Osnovni šoli Šmihel, sta si uvrstitev na finalni turnir zagotovili OŠ Center in OŠ Brusnice. Izvajalec finalnega turnirja bo znan po končanem drugem polfinalnem turnirju.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke so prepričljivo slavile košarkarice Osnovne šole Grm pred Osnovno šolo Šmihel in Osnovno šolo Center. Alja Pajk iz Osnovne šole Grm je bila z 22 doseženimi koši najboljša strelka prvenstva.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence so prvo mesto osvojili domačini, košarkarji Osnovne šole Drska z zmago v finalu nad Osnovno šolo Brusnice. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Šmihel. Najboljši strelec občinskega prvenstva je Tian Fluher, ki je na polfinalnem in finalnem turnirju dosegel 53 košev.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju za mlajše učence v košarki, sta si uvrstitev v finale priborili OŠ Drska in OŠ Center. Finalni turnir občinskega prvenstva bo v torek, 29. 3. 2022, ob 12.00 na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na prvem polfinalnem turnirju v košarki za mlajše učence, ki je potekal na Osnovni šoli Šmihel, sta si uvrstitev na finalni turnir priborili Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Šmihel. Finalni turnir bo v torek, 29. 3. 2022.

Preberi več

Razpisi šolskih športnih tekmovanj za mesec marec

Razpis področnega prvenstva v namiznem tenisu (16. 3. 2022), dvoranskega atletskega prvenstva (17. 3. 2021), področnega ekipnega prvenstva v badmintonu (21. 3. 2022), področnega ekipnega prvenstva v šahu (24. 3. 2022) polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence (22. in 25. 3. 2022), pomladanskega krosa (5. 4. 2022) in štafetnih tekov v okviru novomeškega teka (10. 4. 2022).

Preberi več

Rezultati polfinala in finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Oba polfinalna turnirja v košarki za starejše učence sta bila odigrana na Osnovni šoli Šmihel. Iz prve skupine sta si mesto na finalu, ki bo v sredo, 10. 11. 2021, priborili OŠ Grm in OŠ Šmihel, iz druge skupine pa OŠ Bršljin in OŠ Center. Na finalnem turnirju pa je slavila OŠ Bršljin pred OŠ Center in OŠ Šmihel. Najboljši strelec občinskega prvenstva z 39 koši je Gašper Tasič.

Preberi več

Razpis polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Oba polfinalna turnirja v košarki za starejše učence bosta odigrana v četrtek, 4. 11. 2021, v Osnovni šoli Šmihel. Prvo polfinale se bo pričelo ob 11.30, drugo pa ob 13.45.

Preberi več

Finale občinskega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učenke so prvo mesto (prvič v zgododovini šolskih prvenstev) osvojile košarkarice Osnovne šole Brusnice, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Grm. Tara Jazbec je bila z 90 doseženimi koši najboljša strelka občinskega prvenstva.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učenke - 1. in 2. skupina

Na polfinalnih turnirjih v košarki za mlajše učenke sta si v prvi skupini uvrstitev v finale izborili Osnovna šola Center in Grm, v drugi pa Osnovna šola Brusnice in Drska.

Preberi več