X

KOŠARKA

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

V finalu občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin, ki je premagala OŠ Grm. Tretje mesto je zasedla OŠ Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je bil Gašper Vovk iz OŠ Brusnice, ki je dosegel 35 košev.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin pred OŠ Brusnice. Tretje mesto je zasedla OŠ Šmihel. Na finalni turnir, ki bo v torek, 23. 1. 2024, sta se tako uvrstili OŠ Bršljin in OŠ Brusnice.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Prvi polfinalni turnir občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je bil zelo izenačen. Vse tri ekipe so zabeležile po eno zmago. V krogu teh ekip je bila najuspešnejša Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Center. Obe ekipi sta si priborili nastop na finalnem turnirju občinskega prvenstva.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za starejše učenke 2023-24

Na OŠ Šmihel je v sredo, 25. 10. 2023, potekalo občinsko prvenstvo v košarki za starejše učenke. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Drska, ki so v finalu premagale OŠ Šmihel. Tretje mesto je pripadlo OŠ Grm. Najboljša strelka prvenstva je Tia Đapa.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence 23-24

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence, ki potekalo v četrtek, 19. 10. 2023, je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Brusnice, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Tian Fluher iz Osnovne šole Drska s 111 doseženimi koši.

Preberi več

Razpisi občinskih in področnih prvenstev za srednje in osnovne šole - SEPTEMBER in OKTOBER 2023

Razpisi šolskih športnih tekmovanj:
- košarka starejše učenke (občinsko prvenstvo)
- odbojka dijaki (občinsko prvenstvo)
- košarka starejši učenci (finale občinskega prvenstva)
- rokomet dijaki (področno prvenstvo)
- odbojka dijakinje (občinsko prvenstvo)
- rokomet - dijaki (občinsko prvenstvo)
- košarka - starejši učenci (občinsko prvenstvo)
- atletika ekipno SŠ (področno prvenstvo)
- atletika ekipno OŠ (področno prvenstvo)
- odbojka na mivki OŠ (področno prvenstvo)
- odbojka na mivki SŠ (področno prvenstvo)

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, ki je potekal na OŠ Šmihel sta si uvrstitev na finalni turnir priborili Osnovna šola Center in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 10. 2023, ob 12.00 na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 1. skupina

V sredo, 11. 10. 2023, je na OŠ Drska potekalo prvo polfinale občinskega prvenstva v košarki za starejše učence. Slavila je OŠ Drska pred OŠ Brusnice, obe ekipi pa sta se uvrstili v finale občinskega prvenstva. Tretje mesto je zasedla OŠ Bršljin.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence sta se v finalni tekmi pomerili Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Drska. V zelo zanimivi in dramatični končnici so naslov občinskih prvakov osvojili košarkarji OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Bršljin. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Lucas Čerček z 66 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Drska in Osnovna šola Bršljin. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Na prvem polfinalnem turnirju za mlajše učence sta si uvrstitev na finalni turnir priigrali Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 1. 2023, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Grm, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Timotej Balažić iz Osnovne šole Grm z 99 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, sta si uvrstitev na finalni turnir izborili Osnovna šola Drska in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 20. 10. 2022, na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na prvem polfinalnem turnirju v košarki za mlajše učence, ki se je odigral na Osnovni šoli Šmihel, sta si uvrstitev na finalni turnir zagotovili OŠ Center in OŠ Brusnice. Izvajalec finalnega turnirja bo znan po končanem drugem polfinalnem turnirju.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za mlajše učenke so prepričljivo slavile košarkarice Osnovne šole Grm pred Osnovno šolo Šmihel in Osnovno šolo Center. Alja Pajk iz Osnovne šole Grm je bila z 22 doseženimi koši najboljša strelka prvenstva.

Preberi več