X

ODBOJKA

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za učenke in učence

V četrtek, 30. 5. 2023, je na Loki potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za osnovne šole. Občinski prvaki so postali učenci OŠ Brusnice in učenke OŠ Center. Drugo mesto so osvojili učenci OŠ Center in učenke OŠ Grm, tretje pa učenci OŠ Grm in učenke OŠ Otočec.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za dijake in dijakinje

V sredo, 28. 5. 2024, je na Loki potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za srednje šole. Prvaki pri dijakih so postali ŠC NM SERŠTG, pri dijakinjah pa Gimnazija NM. Drugo mesto so osvojili dijaki Gimnazije NM, pred tretje uvrščenimi dijaki iz ŠC NM SSŠ. Pri dijakinjah je drugo mesto osvojila ŠC NM SZKŠ, tretje mesto pa ŠC NM SERŠTG.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto je osvojila ekipa OŠ Otočec. Drugo mesto je osvojila OŠ Drska, tretje mesto je pripadlo OŠ Center.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto osvojila domača ekipa OŠ Grm. Drugo mesto je osvojila OŠ Center, tretje mesto je pripadlo OŠ Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinsko prvenstvo v odbojki za starejše učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. V finalni tekmi so bile odbojkarice Osnovne šole Otočec uspešnejše od vrstnic iz Osnovne šole Center, tretje mesto pa je pripadlo Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov občinskih prvakov v odbojki so osvojili učenci Osnovne šole Otočec po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Center z 2 : 0. V tekmi za tretje mesto je bila Osnovna šola Šmihel uspešnejša od Osnovne šole Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za starejše učence in učenke

V torek, 30. 5. 2023, je v športnem parku Loka potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za starejše učence in učenke. Pri učencih sta si uvrstitev na področno prvenstvo priigrali Osnovna šola Otočec in Center, pri dekletih pa Osnovna šola Center in Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinske prvakinje v odbojki so postale učenke Osnovne šole Otočec z zmago v finalu nad Osnovno šolo Center. Tretje mesto so osvojile odbojkarice Osnovne šole Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov občinskih prvakov v odbojki za starejše učence je osvojila Osnovna šola Otočec, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Center. V tekmi za tretje mesto so odbojkarji Osnovne šole Šmihel premagali vrstnike iz Osnovne šole Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na občinskem prvenstvu v odbojki na mivki za osnovne šole je bil vrstni red enak pri učenkah in učencih. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Center pred Osnovno šolo Otočec in Osnovno šolo Stopiče.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke in učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence in učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. Pri mlajših učenkah so prva tri mesta osvojile odbojkarice OŠ Center, Grm in Šmihel, pri mlajših učencih pa so slavili odbojkarji Osnovne šole Otočec, ki so v finalu premagali Osnovno šolo Šmihel, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v odbojki za starejše učenke so nastopile samo tri ekipe. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Otočec, drugo Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Grm.

Preberi več

Razpisi občinskih prvenstev za osnovne šole

V priponki so razpisi občinskih prvenstev za osnovne šole:
- mali nogomet za starejše učenke
- rokomet za starejše učence
- odbojka za starejše učence
- odbojka za starejše učenke

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Občinsko prvenstvo za starejše učence je potekalo na OŠ Grm. V finalu so odbojkarji Osnovne šole Šmihel premagali vrstnike iz OŠ Otočec. V tekmi za tretje mesto pa je bila Osnovna šola Grm uspešnejša od Osnovne šole Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Šmihel. V tekmi za tretje mesto je Osnovna šola Grm, gostiteljica tekmovanja, premagal Osnovno šolo Center.

Preberi več