X

ODBOJKA

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila domača OŠ Žužemberk. Na drugo mesto se je uvrstila OŠ Grm. Tretje mesto so osvojili učenci OŠ Mokronog.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v dvorani OŠ Žužemberk. Prvo mesto je osvojila OŠ Semič. Na drugo mesto se je uvrstila domača OŠ Žužemberk. Tretje so bile učenke OŠ Otočec.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Naslov področnih prvakov v odbojki za starejše učenke za šolsko leto 2023-24 je osvojila Osnovna šola Žužemberk, ki je v finale premagala Osnovno šolo Center iz Novega mesta. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Dragatuš.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov področnih prvakov v odbojki za šolsko leto 2023-24 so osvojili starejši učenci Osnovne šole Šentjernej z zmago v finalu nad Osnovno šolo Žužemberk, v tekmi za tretje mesto pa je Osnovna šola Mokronog premagala Osnovno šolo Otočec.

Preberi več

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na polfinalu državnega prvenstva v odbojki na mivki si je nastop na finalu državnega prvenstva tako pri učencih kot učenkah zagotovila Osnovna šola Žužemberk. Pri učencih je drugo mesto osvojila Osnovna šola Šentjernej in tretje Osnovna šola Tržišče. Pri učenkah pa so bile druge odbojkarice Osnovne šole Brezovica pri Ljubljani in tretje učenke osnovne šole XIV. divizije Senovo.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za starejše učence in učenke

V četrtek, 8. 6. 2023, je v športnem parku Loka v Novem mestu, potekalo področno prvenstvo v odbojki na mivki. Prvo mesto je tako pri učencih, kot pri učenkah zasedla OŠ Žužemberk. Drugo mesto je pri učencih osvojila OŠ Šentjernej, tretji pa so bili učenci OŠ Otočec. Pri učenkah si je drugo mesto priigrala OŠ Loka Črnomelj, tretja je bila OŠ Metlika.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke so prvo mesto prepričljivo osvojile domačinke, učenke Osnovne šole Žužemberk. Drugo mesto je pripadlo odbojkaricam Osnovne šole Otočec in tretje Osnovni šoli Center.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence so prvo mesto osvojili odbojkarji Osnovne šole Žužemberk pred Osnovno šolo Mokronog in Osnovno šolo Semič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v odbojki za starejše učenke, ki je potekalo v Metliki je v finalni tekmi Osnovna šola Žužemberk premagala Osnovno šolo Center in osvojila naslov področnih prvakinj. Tretje mesto je po zmagi nad Osnovno šolo Otočec osvojila Osnovna šola Metlika.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Na področnem prvenstvu v odbojki za starejše učence, ki je potekalo v Mokronogu je v finalu Osnovna šola Žužemberk premagala Osnovno šolo Šentjernej. V tekmi za tretje mesto so bili odbojkarji Osnovne šole Otočec uspešnejši od vrstnikov iz Osnovne šole Center.

Preberi več

Rezultati polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole, ki smo ga organizirali na igriščih športnega parka Loka v Novem mestu, se je udeležilo 12 uvrščenih ekip. Uvrstitev na finalni turnir državnega prvenstva sta si priborili OŠ Žužemberk pri učenkah in OŠ Šentjernej pri učencih. Drugo mesto sta osvojili OŠ Ig in OŠ Žužemberk, tretje pa OŠ Brezovica in OŠ Škofljica.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za osnovne šole smo izvedli že za šolsko leto 2022-23. Uvrstitev na regijsko prvenstvo, ki bo v začetku septembra so si pri učenkah priborile Osnovna šola Otočec in Žužemberk pri učencih pa Osnovna šola Šentjernej in Žužemberk.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Tudi na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence so slavili domačini, odbojkarji Osnovne šole Žužemberk. Drugo mesto je osvojila Osnovna šola Šentjernej in tretje Osnovna šola Mokronog.

Preberi več

Razpisi občinskih in področnih prvenstev za srednje in osnovne šole

Razpisi šolskih športnih tekmovanj:
- mali nogomet za mlajše učence (občinsko prvenstvo)
- mala odbojka za mlajše učenke (področno prvenstvo)
- košarka za mlajše učence (področno prvenstvo)
- mala odbojka za mlajše učence (področno prvenstvo)
- mali nogomet za mlajše učence (področno prvenstvo)
- košarka 3x3 (osnovne šole - regijsko prvenstvo)
- košarka 3x3 (srednje šole - regijsko prvenstvo)
- rokomet za mlajše učence (področno prvenstvo)
- rokomet za mlajše učenke (področno prvenstvo)
- atletika posamično - osnovne in srednje šole

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke je prvo mesto prepričljivo osvojila Osnovna šola Žužemberk, sicer organizatorica prvenstva, pred Osnovno šolo Metlika in Osnovno šolo Dragatuš.

Preberi več