X

REZULTATI

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole se je udeležilo več kot 100 mladih šahistov. Občinski prvaki so postali Jakob Tešar iz OŠ Bršljin, Lara Pajtler OŠ Grm, Maks Cetina OŠ Center in Ela Fir OŠ Stopiče.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinsko prvenstvo v odbojki za starejše učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. V finalni tekmi so bile odbojkarice Osnovne šole Otočec uspešnejše od vrstnic iz Osnovne šole Center, tretje mesto pa je pripadlo Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov občinskih prvakov v odbojki so osvojili učenci Osnovne šole Otočec po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Center z 2 : 0. V tekmi za tretje mesto je bila Osnovna šola Šmihel uspešnejša od Osnovne šole Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

V torek, 21. 11. 2023, je v ŠD Stopiče potekalo občinsko prvenstvo v malem nogometu za starejše učence. Prvo mesto so osvojili učenci OŠ Brusnice, drugi do bili učenci OŠ Bršljin in tretje mesto je pripadlo učencem OŠ Center. Najboljši strelec z 12 zadetki je Tian Čaušević iz OŠ Brusnice.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence je Osnovna šola Bršljin v finalu premagala Osnovno šolo Stopiče. V tekmi za tretje mesto pa so bili rokometaši Osnovne šole Šmihel boljši od Osnovne šole Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je Nik Pust, ki je dosegel 32 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za starejše učenke 2023-24

Na OŠ Šmihel je v sredo, 25. 10. 2023, potekalo občinsko prvenstvo v košarki za starejše učenke. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Drska, ki so v finalu premagale OŠ Šmihel. Tretje mesto je pripadlo OŠ Grm. Najboljša strelka prvenstva je Tia Đapa.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence 23-24

Na finalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za starejše učence, ki potekalo v četrtek, 19. 10. 2023, je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Brusnice, tretji pa so bili košarkarji Osnovne šole Center. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Tian Fluher iz Osnovne šole Drska s 111 doseženimi koši.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence, ki je potekal na OŠ Šmihel sta si uvrstitev na finalni turnir priborili Osnovna šola Center in Osnovna šola Grm. Finalni turnir bo v četrtek, 19. 10. 2023, ob 12.00 na Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 1. skupina

V sredo, 11. 10. 2023, je na OŠ Drska potekalo prvo polfinale občinskega prvenstva v košarki za starejše učence. Slavila je OŠ Drska pred OŠ Brusnice, obe ekipi pa sta se uvrstili v finale občinskega prvenstva. Tretje mesto je zasedla OŠ Bršljin.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za starejše učence in učenke

V torek, 30. 5. 2023, je v športnem parku Loka potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za starejše učence in učenke. Pri učencih sta si uvrstitev na področno prvenstvo priigrali Osnovna šola Otočec in Center, pri dekletih pa Osnovna šola Center in Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v atletoki za osnovne šole

Občinskega posamičnega prvenstva v atletiki se je udeležilo več kot 400 mlajših in starejših učenk ter mlajših in starejših učencev. Najboljši so se uvrstili na področno posamično prvenstvo, ki bo v četrtek, 25. 5. 2023, prav tako na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Žan Luka Kobe OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Leon Matjašič in Ema Osojnik OŠ Center, Matej Kolenc OŠ Drska, Iza Medle OŠ Šmihel, Bor Stojanovič OŠ Grm, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič OŠ Center, Tara Jazbec OŠ Brusnice, Timotej Krašovec, Ajda Počrvina in Mina Macedoni Gimnazija Novo mesto ter Tjaž Pelko ŠC NM SEŠTG.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov občinskih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Center po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Grm. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi 29 zadetki je Andraž Kirm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence sta se v finale uvrstili Osnovni šoli Brusnice in Bršljin. Uspešnejši so bili nogometaši Osnovne šole Brusnice, ki so slavili s 4 : 0. Tretje mesto je po zmagi nad OŠ Otočec osvojila Osnovna šola Drska. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi sedmimi zadetki je David Janc.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

Na finalnem turnirju v košarki za mlajše učence sta se v finalni tekmi pomerili Osnovna šola Brusnice in Osnovna šola Drska. V zelo zanimivi in dramatični končnici so naslov občinskih prvakov osvojili košarkarji OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Bršljin. Najboljši strelec polfinalnega in finalnega turnirja je Lucas Čerček z 66 doseženimi koši.

Preberi več