X

REZULTATI

Rezultati občinskega prvenstva v atletiki za OŠ

Občinskega posamičnega prvenstva v atletiki se je zopet udeležilo veliko število mlajših in starejših učenk ter mlajših in starejših učencev. Najboljši so se uvrstili na področno posamično prvenstvo, ki bo v torek, 28. 5. 2024, prav tako na stadionu Portoval v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati štafetnih tekov v okviru novomeškega teka

Na štafetnih tekih v okviru novomeškega teka se je pomerilo 54 štafet v štirih različnih kategorijah. Prav v vseh štirih kategorijah so naslovi odšli v OŠ Šentjernej.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Matija Špehar OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Svit Pungerčar OŠ Otočec in Nana Tia Papež OŠ Grm, Leon Matjašič OŠ Center, Emma Gazvoda Deželan OŠ Brusnice, Maj Zavodnik OŠ Brusnice, Iza Medle OŠ Šmihel, Aljaž Avsec OŠ Center, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič Gimnazija Novo mesto, Nika Tisu ŠCNM SGLVŠ, Tjaž Pelko ŠC NM SERŠTG in Tamara Ostanek ŠCNM SGLVŠ.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke je potekalo v ŠD Stopiče. Občinske prvakinje so postale učenke OŠ Grm. Druge so bile učenke OŠ Center, tretje mesto pa so zasedle učenke iz OŠ Otočec. Najboljši strelki sta bili Neža Župančič in Nadja Zadel.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Stopiče. Prvo mesto je osvojila OŠ Grm, ki je v finalu premagala OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila OŠ Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je bil Žan Vidmar iz OŠ Grm, ki je dosegel 35 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto je osvojila ekipa OŠ Otočec. Drugo mesto je osvojila OŠ Drska, tretje mesto je pripadlo OŠ Center.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto osvojila domača ekipa OŠ Grm. Drugo mesto je osvojila OŠ Center, tretje mesto je pripadlo OŠ Drska.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Šentjernej, ki je v finalu po kazenskih strelih z 2:0 premagala ekipo OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Škocjan. Najboljši strelka prvenstva je bil Nina Zore, ki je dosegel 5 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v šahu za osnovne šole je prvo mesto pri mlajših učenkah in starejših učencih osvojila Osnovna šola Center, Osnovna šola Šmihel je bila najuspešnejša pri starejših učenkah, pri mlajših učencih pa je slavila Osnovna šola Bršljin.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

V finalu občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin, ki je premagala OŠ Grm. Tretje mesto je zasedla OŠ Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je bil Gašper Vovk iz OŠ Brusnice, ki je dosegel 35 košev.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Center, ki je v finalu po kazenskih strelih z 1:0 premagala ekipo OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Šmihel. Najboljši strelec prvenstva je bil Nik Bartolj, ki je dosegel 14 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Grm, ki je v finalu z 1:0 premagala ekipo OŠ Šmihel. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Drska, ki je imela tudi najboljšo strelko. Petnajst zadetkov je dosegla Neja Selan.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin pred OŠ Brusnice. Tretje mesto je zasedla OŠ Šmihel. Na finalni turnir, ki bo v torek, 23. 1. 2024, sta se tako uvrstili OŠ Bršljin in OŠ Brusnice.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Prvi polfinalni turnir občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je bil zelo izenačen. Vse tri ekipe so zabeležile po eno zmago. V krogu teh ekip je bila najuspešnejša Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Center. Obe ekipi sta si priborili nastop na finalnem turnirju občinskega prvenstva.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega in posamičnega prvenstva v streljanju z zračno puško za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v streljanju z zračno puško je pri mlajših učencih in učenkah ter pri starejših učencih ekipno slavila Osnovna šola Center, pri starejših učenkah pa Osnovna šola Grm. Posamično so bili najboljši Žiga Štangelj, Riana Erenda, Enej Pavlin in Brina Erenda.

Preberi več