X

BADMINTON

DŠI - badminton

Več kot petdeset tekmovalcev in tekmovalk se je pomerilo v badmintonu za Delavske športne igre v jesenskem delu. V ženski kategoriji je zmagala Anja Kinčič, v moški pa Nejc Zaviršek. Oba sta najboljša tudi v skupnem seštevku za sezono 2023. Ekipno je v skupnem seštevku v obeh kategorijah najboljša Krka, pri ženskah je drugi Revoz pri moških pa Adria Mobil.

Preberi več

DŠI 2020 - BADMINTON

Pomladanski posamični turnir v badmintonu je minil povsem v znamenju Krke. Predstavniki daleč najštevilčnejše ekipe na tekmovanju so bili namreč najboljši tako med posamezniki kot v ekipnem seštevku.

Preberi več

DŠI 2019 - BADMINTON -JESEN

Za nami je tudi jesenski turnir v badmintonu. Sodelovalo je 37 posameznikov in 23 posameznic, kar se tiče ekipnega dela pa so udeleženci zastopali 11 moških in 9 ženskih ekip.

Preberi več

DŠI 2019 - BADMINTON

Včeraj, 5. 3. 2019, so se predstavniki in predstavnice pomerili v pomladanskem delu tekmovanja v badmintonu. Pri dekletih so nastopile predstavnice osmih podjetij, v moški konkurenci pa predstavniki enajstih podjetij.

URSA dobrodelni znesek v sezoni 2019 je skočil na 187€. Za zadnji skok je poskrbelo 64 udeležencev turnirja v badmintonu.

Preberi več

DŠI 2018 - badminton - jesenski del

Jesenski turnir v badmintonu sta prepričljivo osvojila »krkaša«Jerca Bajuk v ženski in Rok Kopač v moški kategoriji. Jerca je v finalu ugnala Sandro Turk (Krka), tretje mesto je po zmagi proti Katji Jenič (Adria Mobil) pripadlo Mariji Grdešič (Policija). V moškem finalu je moral Kopačevo premoč priznati Dejan Janc (Krka), v tekmi za tretje mesto pa je bil Luka Balabanič (Adria Mobil) boljši od Vojka Antončiča (Krka).

Preberi več

Jerca Bajuk in Rok Kopač med posamezniki, ekipno Krka

Na prvem letošnjem turnirju v badmintonu sta v posamični konkurenci slavila predstavnika Krke; novinka na DŠI, Jerca Bajuk in branilec drugega mesta iz lanske sezone, Rok Kopač. Tudi ekipno je v obeh kategorijah slavila Krka.

Preberi več

DŠI 2017 - badminton

Na turnirju v badmintonu, ki je potekalo v Športnem centru Košenice, je v ponovitvi finala v prvem delu slavil Andrej Murn (Pedagogi), ki je potrdil letošnjo vladavino v konkurenci DŠI. V finalu je bil ponovno boljši od Roka Kopača (Krka), ki je tudi v skupnem seštevku osvojil drugo mesto. Končno tretje mesto je pripadlo Luki Balabaniču (Adria Mobil).

Preberi več

Najboljša v badmintonu Andrej Murn in Marija Grdešič

Andrej Murn (Pedagogi) in Marija Grdešič (Policija) sta bila na pomladanskem turnirju v badmintonu najboljša posameznika.

Preberi več

DŠI v badmintonu

Na jesenskem turnirju v badmintonu so, tako kot v prvem letošnjem delu, sam vrh krojile iste tekmovalke in tekmovalci. V moškem delu sta se za prvo mesto ponovno »udarila« Luka Balabanič (Adria Mobil) in Rok Kopač (Krka).

Preberi več

Badminton pomladanski del

V Športnem centru Košenice je potekal pomladanski turnir v badmintonu v okviru letošnjih DŠI.

Preberi več