X

BADMINTON

DŠI 2024 - BADMINTON - pomladanski del

Pomladanskega posamičnega turnirja v badmintonu za Delavske športne igre se je udeležilo 75 tekmovalcev in tekmovalk. V moški kategoriji je zmagal Nejc Zaviršek, ki je v finalu premagal Luko Balabaniča. Tretje mesto je zasedel Matija Golob. V ženski konkurenci je zmagala Urška Kos pred Anjo Kinčič in Mašo Bizjan. Ekipno pri moških je zmagala Adria Mobil, pri ženskah pa ekipa Krke.

Preberi več

DŠI - badminton

Več kot petdeset tekmovalcev in tekmovalk se je pomerilo v badmintonu za Delavske športne igre v jesenskem delu. V ženski kategoriji je zmagala Anja Kinčič, v moški pa Nejc Zaviršek. Oba sta najboljša tudi v skupnem seštevku za sezono 2023. Ekipno je v skupnem seštevku v obeh kategorijah najboljša Krka, pri ženskah je drugi Revoz pri moških pa Adria Mobil.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - badminton

Po krajšem odmoru smo letošnjo sezono Delavskih športnih iger nadaljevali s turnirjem v badmintonu.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Po krajšem odmoru smo letošnjo sezono Delavskih športnih iger nadaljevali s turnirjem v badmintonu.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - badminton

Novo, že 62. sezono Delavskih športnih iger smo pričeli s turnirjem v badmintonu. V dvorani Športnega centra Livada se je tekmovanja udeležilo 58 posameznikov. V obeh kategorijah so se nosilci brez večjih težav prebili do polfinala in bojev za najvišja mesta. V moški kategoriji je suvereno zmago na turnirju slavil Nejc Zaviršek (Krka), ki je bil v finalu boljši od Luke Balabaniča (Adria Mobil). V tekmi za tretje mesto pa je bil Blaž Jakopin (Adria Mobil) boljši od Matije Goloba (Krka). V ekipnem seštevku so bili med 12 ekipami najboljši predstavniki Krke (111 točk), pred Adrio Mobil (109) in Revozom (88).
Med posameznicami smo bili priča popolni prevladi Krke, saj so prva tri mesta osvojile Jerca Bajuk, Anja KInčič in Teja Švent (vse Krka), četrta je bila Valentina Golob (Revoz). Tudi ekipno je suvereno zmagala Krka (92 točk), drugo mesto je pripadlo Revozu (72), tretje pa Roletarstvo Medle (63). V ženski konkurenci je bilo zastopanih sedem ekip.
Naslednje tekmovanje bo na sporedu v sredo, 9.3., ko se bodo tekmovalci pomerili v streljanju z zračno puško.

Preberi več

DŠI 2021 - BADMINTON

Preberi več

DŠI 2021 - ulični teki, badminton

Preberi več

DŠI 2020 - BADMINTON

Pomladanski posamični turnir v badmintonu je minil povsem v znamenju Krke. Predstavniki daleč najštevilčnejše ekipe na tekmovanju so bili namreč najboljši tako med posamezniki kot v ekipnem seštevku.

Preberi več

DŠI 2019 - BADMINTON -JESEN

Za nami je tudi jesenski turnir v badmintonu. Sodelovalo je 37 posameznikov in 23 posameznic, kar se tiče ekipnega dela pa so udeleženci zastopali 11 moških in 9 ženskih ekip.

Preberi več

DŠI 2019 - BADMINTON

Včeraj, 5. 3. 2019, so se predstavniki in predstavnice pomerili v pomladanskem delu tekmovanja v badmintonu. Pri dekletih so nastopile predstavnice osmih podjetij, v moški konkurenci pa predstavniki enajstih podjetij.

URSA dobrodelni znesek v sezoni 2019 je skočil na 187€. Za zadnji skok je poskrbelo 64 udeležencev turnirja v badmintonu.

Preberi več

DŠI 2018 - badminton - jesenski del

Jesenski turnir v badmintonu sta prepričljivo osvojila »krkaša«Jerca Bajuk v ženski in Rok Kopač v moški kategoriji. Jerca je v finalu ugnala Sandro Turk (Krka), tretje mesto je po zmagi proti Katji Jenič (Adria Mobil) pripadlo Mariji Grdešič (Policija). V moškem finalu je moral Kopačevo premoč priznati Dejan Janc (Krka), v tekmi za tretje mesto pa je bil Luka Balabanič (Adria Mobil) boljši od Vojka Antončiča (Krka).

Preberi več

Jerca Bajuk in Rok Kopač med posamezniki, ekipno Krka

Na prvem letošnjem turnirju v badmintonu sta v posamični konkurenci slavila predstavnika Krke; novinka na DŠI, Jerca Bajuk in branilec drugega mesta iz lanske sezone, Rok Kopač. Tudi ekipno je v obeh kategorijah slavila Krka.

Preberi več

DŠI 2017 - badminton

Na turnirju v badmintonu, ki je potekalo v Športnem centru Košenice, je v ponovitvi finala v prvem delu slavil Andrej Murn (Pedagogi), ki je potrdil letošnjo vladavino v konkurenci DŠI. V finalu je bil ponovno boljši od Roka Kopača (Krka), ki je tudi v skupnem seštevku osvojil drugo mesto. Končno tretje mesto je pripadlo Luki Balabaniču (Adria Mobil).

Preberi več

Najboljša v badmintonu Andrej Murn in Marija Grdešič

Andrej Murn (Pedagogi) in Marija Grdešič (Policija) sta bila na pomladanskem turnirju v badmintonu najboljša posameznika.

Preberi več

DŠI v badmintonu

Na jesenskem turnirju v badmintonu so, tako kot v prvem letošnjem delu, sam vrh krojile iste tekmovalke in tekmovalci. V moškem delu sta se za prvo mesto ponovno »udarila« Luka Balabanič (Adria Mobil) in Rok Kopač (Krka).

Preberi več