X

KOŠARKA

DŠI 2024 - KOŠARKA

V ŠC Livada je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v košarki pri moških zmagala ekipa Krke, drugo mesto je osvojil Tisk Šepic tretje pa Total d.o.o. V ženski konkurenci je ravno tako zmagala ekipa Krke pred Pedagoginjami in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI - KOŠARKA

Na zadnjem tekmovanju Delavskih športnih igre v sezoni 2023 je v košarki pri moških in ženskah slavila Krka. V skupnem seštevku je bila pri moških prav tako najuspešnejša Krka, pri ženskah pa si to mesto deli s Pedagoginjami.

Preberi več

RL KRALJA MATJAŽA 2019/2020

Rekreacijska liga Kralja Matjaža 19/20 se uspešno nadaljuje v ŠC Livada. V nedeljo, 1.3. 2020, so tekme odigrale ekipe v skupinah A, C in D. B skupina je tokrat pičivala.

Preberi več

DŠI 2019 - KOŠARKA -JESEN

Jesenskega košarkarskega turnirja se je skupno udeležilo 15 ekip. Med desetimi moškimi ekipami je Krka suvereno opravila s tekmeci in potrdila prvo mesto iz pomladanskega dela. Največji odpor so nudili košarkarji Roletarstva Medle, ki so po porazu v finalu osvojili drugo mesto. V tekmi za tretje mesto so bili predstavniki Revoza boljši od URSA Slovenije.

Preberi več

DŠI 2019 - KOŠARKA

Zadnjega tekmovanja v prvem delu pomladanskih DŠI tekmovanj se je udeležilo 13 moških in 6 ženskih košarkarskih ekip. V moškem delu je slavila Krka, ki je v finalu porazila predstavnike Roletarstva Medle, v tekmi za tretje mesto je bil Revoz boljši od URSA Slovenije. Med ženskimi ekipami je bila prav tako najboljša Krka, drugo mesto so osvojile Pedagoginje, tretje pa Policija.

Po krajšem premoru bomo s tekmovanji nadaljevali 6. maja, in sicer z balinanjem.

Preberi več

DŠI 2018 - Košarka

Jesenskega košarkarskega turnirja se je udeležilo skupno 17 ekip. V moškem delu tekmovanja smo videli ponovitev finala iz pomladanskega dela. Krka je ponovno ugnala Adrio Mobil in zasluženo osvojila prvo mesto. V tekmi za tretje mesto je bila ekipa Keragrad boljša od Revoza.

Preberi več

DŠI 2018 - košarka

Zadnjega tekmovanja v prvem delu letošnje sezone se je udeležilo 13 moških in 6 ženskih košarkarskih ekip. V moški konkurenci je turnir prepričljivo osvojila Krka, ki je v finalu nadigrala predstavnike ekipe Adria Mobil.

Preberi več

DŠI 2017 - košarka

Čudovita dvorana ŠC Livada je premierno gostila 10 moških in 7 ženskih ekip v sklopu jesenskega košarkarskega turnirja. V obeh kategorijah so športnice in športniki Krke suvereno potrdili prvo mesto iz pomladanskega dela. Drugo mesto pri moških so osvojili novinci na DŠI tekmah – košarkarji ekipe Keragrad.

Preberi več

Košarkarski turnir brez presenečenj

Na zadnjem tekmovanju v prvem delu pomladanskih tekmovanj letošnjih DŠI, je ponovno v obeh kategorijah suvereno slavila Krka. V moškem delu so med 11 ekipami, predstavniki Krke v ponovitvi lanskega finala v jesenskem delu, premagali Adrio Mobil.

Preberi več

DŠI 2016 - košarka

Športna dvorana Marof je včeraj prvič po letošnji izvedeni energetski sanaciji gostila tekmovanje v sklopu Delavskih športnih iger.

Preberi več

Košarka pomladanski del

Na košarkarskem turnirju je v obeh kategorijah zasluženo slavila Krka. V moški kategoriji so bili »Krkaši« v finalu boljši od Agencije za šport, tretje mesto je pripadlo ekipi Adria Mobil.

Preberi več