X

ODBOJKA

DŠI 2024 - ODBOJKA NA MIVKI - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki na mivki je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Krka pred Adrio Mobil in Splošno bolnišnico NM. V moški konkurenci pa slavil Revoz pred Krko in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - ODBOJKA - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Krka pred Splošno bolnišnico NM in Pedagoginjami. V moški konkurenci pa je ravno tako slavila Krka pred Roletarstvom Medle in Revozom.

Preberi več

D. Š. I. - ODBOJKA

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki je v jesenskem delu tako pri ženskah kot pri moških slavila Krka, ki je v obeh konkurencah zmagala tudi v skupnem seštevku. Drugo mesto je pri ženskah osvojila Splošna bolnišnica Novo mesto pri moških pa Roletarstvo Medle.

Preberi več

Odbojka na mivki za Delavske športne igre

Začela so se tekmovanja v jesenskem delu Delavskih športnih iger. Prvega tekmovanja v odbojki na mivki se je udeležilo sedem ekip v ženski in pet v moški kategoriji. Tako pri moških kot ženskah je slavila Krka, Adria Mobil je zasedla drugo mesto v ženski in tretje v moški konkurenci, medtem ko je bil Revoz drugi pri moških in Pedagoginje tretje pri ženskah.

Preberi več

DŠI 2023 - Odbojka na mivki - pomlad

V četrtek 1.06. 2023 je na turnirju odbojke na mivki sodelovalo 11 ekip

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - odbojka

Na spomladanskem turnirju DŠI v odbojki je tekmovalo 15 ekip in sicer 8 ekip v ženski konkurenci ter 7 ekip v moški konkurenci

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka

Na jesenskem turnirju DŠI v odbojki sta v obeh kategorijah slavili ekipi iz Krke.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka na mivki

Jesenski del tekmovanj v 62. sezoni Delavskih športnih iger smo pričeli s turnirjem v odbojki na mivki.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka na mivki

Najtoplejši letošnji dan smo minuli četrtek izkoristili za izvedbo pomladanskega turnirja v odbojki na mivki. Skupno je sodelovalo 13 ekip; sedem v moški in šest v ženski kategoriji. V obeh sta prevladovali ekipi iz Krke, ki sta brez praske osvojili prvo mesto. Tudi tretje mesto sta v obeh kategorijah osvojili ekipi z istim imenom – Revoz. Drugo mesto pri moških je pripadlo Roletarstvu Medle, pri ženskah pa Splošni bolnišnici Novo mesto.

Ta teden bo v znamenju tenisa – igrišča TK Portovald bodo v torek, 17.5., gostila moški turnir, dva dni kasneje pa še turnir posameznic.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - odbojka in pikado

Prvi letošnji odbojkarski turnir v okviru Delavskih športnih iger je v obeh kategorijah suvereno pripadel tekmovalkam in tekmovalcem iz Krke.

Preberi več

DŠI 2021 - ODBOJKA

Preberi več

ODBOJKA NA MIVKI

Rezultati prvega tekmovanja v jesenskem delu DŠI 2021.

Preberi več

DŠI 2021 - ODBOJKA NA MIVKI

Rezultati.

Preberi več

DŠI 2020 - Odbojka na mivki - jesen

Jesenski del tekmovanj Delavskih športnih iger se je pričel s tekmovanjem v odbojki na mivki. Sodelovalo je 15 ekip, v obeh kategorijah so slavili predstavniki Krke. V moškem delu turnirja je drugo mesto zasedla ekipa Revoza, tretje pa Roletarstvo Medle. Med ženskimi ekipami pa so po porazu v finalu drugo mesto zasedle odbojkarice Splošne bolnišnice, tretje pa Policija.

Preberi več

DŠI 2020 - Odbojka na mivki

Po natančno treh mesecih od zadnjega tekmovanja se nadaljuje tudi pomladanski del tekmovanj v okviru 60. sezone Delavskih športnih iger. Kot prvi so po »prisilnem« odmoru formo predstavili predstavniki ekip v odbojki na mivki.

Preberi več