X

STRELJANJE

DŠI 2024 - STRELJANJE

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v streljanju je v pomladanskem delu pri moških slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Urso. V ženski konkurenci pa je slavila Krka pred DU Mali Slatnik in DU Novo mesto. Med posamezniki je pri moških slavil Andrej Novak, pri ženskah pa Janja Metež.

Preberi več

DŠI 2023 - Streljanje

V sredo 12.4.2023 se je v streljanju z zračno puško pomerilo 79 posameznikov in posameznic iz 20 ekip.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - streljanje z zračno puško

V drugem delu letošnje sezone tekmovanja v streljanju z zračno puško se je pomerilo 55 posameznikov in posameznic.

Preberi več

DŠI 2021 - STRELJANJE Z ZRAČNO PUŠKO

Tekmovanja v streljanju z zračno puško se je skupno udeležilo 61 tekmovalcev.

Preberi več

DŠI 2018 - Streljanje

Med 12 moškimi ekipami v streljanju z zračno puško so prvo mesto osvojili tekmovalci iz Krke (845 krogov), pred člani Društva upokojencev (819) in ekipo Revoza (812). Med 49 posamezniki je imel najbolj mirno roko predstavnik Revoza, Hanzi Mohorič (186 krogov).  

Preberi več

Najboljši strelci so v Revozu in Policiji

Med 14 moškimi ekipami so v streljanju z zračno puško z 816 krogi prepričljivo slavili člani ekipe Revoz, pred Telekomom (805) in URSA Slovenijo (802). Med posamezniki je bil najboljši lanskoletni skupni zmagovalec Hanzi Mohorič (Revoz; 185) pred predstavnikom Krke Petrom Korelcem (184) in Andrejem Novakom (URSA Slovenija; 181).

Preberi več

DŠI 2016 – streljanje z zračno puško

Jesenska tekma v streljanju je v moški kategoriji pripadla ekipi Krke pred Društvom upokojencev in Revozom, med ženskimi ekipami pa so bile najbolj natančne predstavnice Policije pred Krko in Društvom upokojencev.

Preberi več

Streljanje pomladanski del

Na strelišču SD Gorjanci smo v sredo, 30.3., izvedli pomladanski del streljanja z zračno puško. Ekipno so bili najnatančnejši predstavniki podjetja URSA Slovenija pri moških in predstavnice Krke pri ženskah.

Preberi več