X

TENIS

DŠI 2024 - TENIS - moški

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za moške, ki je potekalo na teniških igriščih TK Portovald je v pomladanskem delu slavil Simon Deželan iz Total d.o.o. Drugo mesto je osvojil Aleksander Bradač tretje pa Tomaž Kapele oba Krka.

Preberi več

DŠI 2024 - TENIS - ženske

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za ženske, ki je potekalo na teniških igriščih TK Portovald je v pomladanskem delu slavila Sandra Turk pred Marijo Zupanc in Cvetko Lamut.

Preberi več

DŠI - tenis - ženske

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za ženske je v jesenskem delu slavila Slavica Srebrnjak pred Marijo Zupanc in Antonijo Bahor. Tudi končni vrstni red za sezono 2023 je enak. V ekipnem delu so slavile tekmovalke Društva upokojencev Novo mesto tako v jesenskem kot tudi v skupnem seštevku.

Preberi več

DŠI - tenis - moški

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v tenisu za moške je v jesenskem delu sodelovalo 26 tekmovalcev. Posamično je bil najboljši Simon Deželan, ki je v finalu premagal Aleksandra Bradača. Naslov ekipnega jesenskega prvaka in tudi v končnem seštevku je osvojila Krka pred Adrio Mobil in Totalom ter Revozom, ki si v skupnem seštevku delita tretje mesto.

Preberi več

DŠI 2023 - TENIS ŽENSKE

Na teniških igriščih TK Portovald se je v četrtek 8.6.2023 odvijal DŠI teniški turnir žensk.

Preberi več

DŠI 2023 - TENIS - Moški

Na pomladanskem moškem teniškem turnirju, ki se je zavlekel v pozne večerne ure, je sodelovalo 27 posameznikov iz 11 različnih delovnih organizacij.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - tenis (ž)

V četrtem poskusu smo uspeli pod streho spraviti tudi jesenski teniški turnir za ženske.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - tenis (m)

Na jesenskem teniškem turnirju za moške je po polfinalnih obračunih na vrhu sicer prišlo do manjših sprememb na samem vrhu, kar pa ni bistveno vplivalo na končni vrstni red letošnje sezone.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - tenis

V tem tednu so teniška igrišča TK Portovald zasedli predstavniki in predstavnice tekmovanja v tenisu.

Preberi več

DŠI 2021 - TENIS (m)

Preberi več

DŠI 2021 - TENIS (ž)

Rezultati ženskega tenisa.

Preberi več

DŠI 2021 - TENIS (m)

Rezultati moškega tenisa.

Preberi več

DŠI 2020 - TENIS - Ženske

Tenis je ena od redkih panog, ki smo jo v letošnji nenavadni sezoni uspeli izvesti v popolnem obsegu. Na jesenskem turnirju je sodelovalo 13 posameznic iz šestih različnih ekip. Najboljše tri tekmovalke letošnje sezone so Vesna Krošelj, Sandra Turk (obe Krka) in Tjaša Nadu (Policija).

Preberi več

DŠI 2020 - TENIS - Moški

Jesenskega teniškega turnirja se je udeležilo 36 posameznikov. V izjemni konkurenci Simon Deželan (TOTAL) ni dovolil presenečenja in je ubranil zmago s pomladanskega turnirja ter še drugič zapored osvojil prvo mesto v skupni razvrstitvi.

Preberi več

DŠI 2020 - tenis

Po dolgih letih smo ponovni izvedli teniški turnir hkrati za moške in ženske. Skupno je sodelovalo 46 tenisačev in tenisačic. V moškem turnirju je slavil zmagovalec sezone 2019 Simon Deželan (TOTAL), ki je v finalu strl odpor Jernej Špilerja (KRKA). V tekmi za tretje mesto je bil Toni Turk (KRKA) boljši od Luke Balabaniča (ADRIA MOBIL). V ekipnem seštevku so bili med 14 ekipami najboljši predstavniki Krke (107 točk) pred Adrio Mobil (95) in podjetjem TOTAL (82).

Preberi več