X

ULIČNI TEK

DŠI 2024 - ULIČNI TEKI

V okviru tradicionalne prireditve Novomeški tek smo tudi tokrat izvedli ulične teke v okviru Delavskih športnih iger 2024. Tako v moški kot ženski konkurenci je med ekipami slavil Revoz pred Krko in Roletarstvom Medle.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v devetih kategorijah je sodelovalo 57 tekačic in tekačev.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - ulični teki

Tudi letošnji ulični teki so potekali v okviru prireditve Novomeški tek, v osmih kategorijah je sodelovalo 62 tekačic in tekačev.

Preberi več

DŠI 2021 - ulični teki, badminton

Preberi več

DŠI 2019 - ULIČNI TEKI

V okviru tradicionalne prireditve Novomeški tek smo tudi tokrat izvedli ulične teke v okviru Delavskih športnih iger 2019.

Preberi več

DŠI 2018 - ulični teki

Kot že nekaj zadnjih let, smo tudi tokrat ulične teke izvedli v sklopu množične prireditve Novomeški tek , ki so ga ponovno na vrhunskem nivoju izvedli člani Atletskega kluba Krka.

Preberi več

DŠI 2017 – ulični teki

Na prazničnih uličnih tekih v središču Novega mesta je v ženski kategoriji z naskokom slavila ekipa Revoza, ki jo je v obeh kategorijah zastopalo kar 27 tekačev in tekačic. Drugo mesto je pripadlo Krki in tretje Adrii Mobil. Med sedmimi moškimi ekipami pa je ekipno zmago slavila Krka pred Revozom in Policijo.

Preberi več

Ulični tek

Za tek idealno nedeljsko popoldne smo izkoristili za izvedbo tekme v uličnih tekih, ki so tudi letos potekali v sklopu prireditve 17. Novomeški tek.

Preberi več