X

DŠI 2019 - KEGLJANJE

Sobotnega tekmovanja na Kegljišču Portoval se je udeležilo 10 ženskih in 9 moških ekip. V ženski konkurenci so z naskokom slavile predstavnice Splošne bolnišnice (239), pred Društvom upokojencev Mali Slatnik (190) in Krko (184). Splošna bolnišnica je s tem uspehom tudi v skupni letošnji razvrstitvi osvojila prvo mesto. Druga najboljša ekipa v sezoni 2019 je z le točko zaostanka Društvo upokojencev Novo mesto, tretje mesto je pripadlo Društvu upokojencev Mali Slatnik.

 

Med moškimi ekipami so bili najboljši tekmovalci iz Krka (365), ki so bili »za las« boljši od Društva upokojencev Novo mesto (361). Tretje mesto pa so si »prikegljali« člani ekipe Roletarstva Medle (334). Krki je uspeh skok na drugo mesto v sezoni 2019, dve točki manj na tretjem mestu ima Roletarstvo Medle. Zmagovalna kegljaška ekipa v sezoni 2019 pa je Društvo upokojencev Novo mesto.

V tem tednu bodo na svoj račun prišli tekmovalci z ostrim pogledom in mirnimi rokami, saj bo v sredo,9.10., potekalo tekmovanje v streljanju z zračno puško.

URSA ŠTEVEC!!!!

URSA dobrodelni števec se je po končanem tekmovanju v kegljanju ustavil tik pod 2000€. Za zadnjo spremembo je zaslužnih 94 kegljačev in kegljačic. Bravo vsem!!

Galerija

Nazaj na seznam