X

DŠI

DŠI 2024 - BALINANJE - ženske

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri ženskah zmagala ekipa Splošne bolnišnice Novo mesto, drugo mesto je osvojila ekipa Krke, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2024 - BALINANJE - moški

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri moških zmagala ekipa Adria Mobil, drugo mesto je osvojila ekipa DU Mali Slatnik, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2024 - NOGOMET (FUTSAL)

V ŠC Livada je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v nogometu (futsal) zmagala ekipa Krke, drugo mesto je osvojil Revoz tretje pa Adria Mobil.

Preberi več

DŠI 2024 - KOŠARKA

V ŠC Livada je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v košarki pri moških zmagala ekipa Krke, drugo mesto je osvojil Tisk Šepic tretje pa Total d.o.o. V ženski konkurenci je ravno tako zmagala ekipa Krke pred Pedagoginjami in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - KEGLJANJE

Na Kegljišču Portoval Novo mesto je na tekmovanju Delavskih športnih iger v kegljanju pri moški slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Revozom. V ženski konkurenci pa je slavila ekipa DU Mali Slatnik pred Revozom in DU Novo mesto.

Preberi več

Razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI 2024

Objavljen je razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI.

Preberi več

DŠI 2024 - ULIČNI TEKI

V okviru tradicionalne prireditve Novomeški tek smo tudi tokrat izvedli ulične teke v okviru Delavskih športnih iger 2024. Tako v moški kot ženski konkurenci je med ekipami slavil Revoz pred Krko in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - STRELJANJE

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v streljanju je v pomladanskem delu pri moških slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Urso. V ženski konkurenci pa je slavila Krka pred DU Mali Slatnik in DU Novo mesto. Med posamezniki je pri moških slavil Andrej Novak, pri ženskah pa Janja Metež.

Preberi več

DŠI 2024 - ODBOJKA - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Krka pred Splošno bolnišnico NM in Pedagoginjami. V moški konkurenci pa je ravno tako slavila Krka pred Roletarstvom Medle in Revozom.

Preberi več

DŠI 2024 - PIKADO - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v pikadu je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Anica Jakše, druga je bila Antonija Gazvoda, tretje mesto je osvojila Irena Majerle. Pri moških je zmagal Branko Fink, drugo mesto so osvojili Robert Kocjan, Aleš Jurejevčič in Anton Blatnik. Ekipno so v ženski in moški konkurenci zmagali ekipi Krke.

Preberi več

Delavske športne igre v ŠAHU

V pomladanskem delu DŠI v šahu je prvo mesto zasedel Jernej Zupančič, drugo mesto je osvojil Robert Rudman, tretje pa Andreja Dobrovoljc. Ekipno so zmagali Pedagogi pred Krko in DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2024 - NAMIZNI TENIS - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v namiznem tenisu je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Petra Šmid pri moških pa Uroš Slatinšek. Ekipno so v ženski konkurenci zmagale Pedagoginje, pri moških pa je slavila Krka.

Preberi več

DŠI 2024 - BADMINTON - pomladanski del

Pomladanskega posamičnega turnirja v badmintonu za Delavske športne igre se je udeležilo 75 tekmovalcev in tekmovalk. V moški kategoriji je zmagal Nejc Zaviršek, ki je v finalu premagal Luko Balabaniča. Tretje mesto je zasedel Matija Golob. V ženski konkurenci je zmagala Urška Kos pred Anjo Kinčič in Mašo Bizjan. Ekipno pri moških je zmagala Adria Mobil, pri ženskah pa ekipa Krke.

Preberi več

Zaključna prireditev Delavskih športnih iger za leto 2023

Zavod Novo mesto je v torek, 19. decembra 2023 izvedel zaključno prireditev DŠI, kjer so bila podeljena priznanja najboljšim posameznikom in ekipam ter najboljšemu športniku in športnicama.
63. sezona Delavskih športnih iger je končana in postregla je s številnimi zanimivimi obračuni, predvsem v skupni končni razvrstitvi, kjer je prvič v zgodovini DŠI prišlo do delitve drugega mesta.

Preberi več

DŠI - KOŠARKA

Na zadnjem tekmovanju Delavskih športnih igre v sezoni 2023 je v košarki pri moških in ženskah slavila Krka. V skupnem seštevku je bila pri moških prav tako najuspešnejša Krka, pri ženskah pa si to mesto deli s Pedagoginjami.

Preberi več