X

ARHIV 2016/2017

Razpis področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za učence in učenke bo v sredo, 31. 3. 2017 na igriščih športnega parka Loka v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področnega posamičnega prvenstva v atletiki se je udeležilo okoli 150 dijakov in dijakin iz celega področnega centra Dolenjska. Doseženih je bilo nekaj zelo dobrih rezultatov. Finale državnega prvenstva bo v sredo, 17. 5. 2017 v Mariboru.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v veleslalomu za srednje šole

Področno prvenstvo v Kranjski Gori za dijake in dijakinje je potekalo v zelo zahtevnih vremenskih pogojih, zato je bilo tudi velio odstopov. 

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijakinje je prvo mesto osvojila srednja zdravstvena in kemijska šola, ki je v finalu prmagala kmetijsko šolo in tehniško gimnazijo, tretje mesto so osvojile novomeške gimnazijke. Najboljša strelka z osmimi zadetki je Tina Lukšič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake, ki se ga je udeležilo devet ekip iz cele Dolenjske, sta si nadaljevanje na četrtfinalnem turnirju državnega prvenstva, zagotovili ekipi Gimnazije Brežice in Gimnazije Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v veleslalomu za srednje šole - sprememba datuma tekmovanja

Področno posamično prvenstvo za kategorizirane in nekategorizirane dijake ter dijakinje v veleslalomu, zaradi informativnega dne za vpis na fakultete, prestavljamo na ponedeljek 6. 2. 2017. Tekmovanje bo v Kranjski Gori.

Preberi več

Razpis in razpored področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Dijakinje se bodo na področnem prvenstvu v malem nogometu pomerile 25. 1. 2017 v športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Razpis in razpored področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Področno prvenstvo v malem nogometu za dijake bo 18. 1. 2017 v športni dvorani Leon Štukelj v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Na področnem prvenstvu v badmintonu za srednje šole je v ekipni kategoriji zmagala Gimnazija Novo mesto, med posamezniki pa so bili najuspešnejši Gašper Krivec, Nika Arih, Jure Hudelja in Eva Kavčič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijakinje

Na področnem prvenstvu v košarki za dijakinje je prvo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto, pred srednjo zdravstveno in kemijsko šolo ter Gimnazijo Brežice. Najboljša strelka prvenstva je Sara Burgar iz novomeške gimnazije.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijake

Na področnem prvenstvu v košarki za dijake, ki se ga je udeležilo osem srednjih šol iz Novega mesta, Litije, Kočevja, Krškega, Brežic, Črnomlja in Ivančne Gorice, so naslov prvakov osvojili košarkarji srednje elektro šole in tehniške gmnazije, najboljši strelec prvenstva pa je Kristjan Gliha.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki za dijake bo 14. 12. 2016 v ŠD Marof, za dijakinje pa 19. 12. 2016 v ŠD Leon Štukelj v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na Gimnaziji Brežice je potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijakinje, ki se ga je udeležilo šest srednjih šol. Uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva sta si zagotovili Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto in Gimnazija Novo mesto, ki sta zasedli prvo in drugo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

V športni dvorani Leona Štuklja je potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijake. Nastopilo je pet ekip. Na prva tri mesta so se uvrstile novomeške srednje šole. Prvo mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto, pred srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo, in srednjo strojno šolo.

Preberi več

Področno prvenstvo v odbojki za srednje šole - razpis

Razpis področnega prvenstva v odbojki za dijake in dijakinje.

Preberi več