X

ARHIV 2017/2018

Rezultati področnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki se je pomerilo okoli 160 dijakov in dijakinj, ki so lovili norme za uvrstitev na finale državnega prvenstva, ki bo 16. 5. 2018 v Mariboru.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področno posamično prvenstvo v atletiki za dijake in dijakinje bo v torek, 8. 5. 2018 ob 10.00 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na prvem področnem prvenstvu v košarki 3x3 za srednje šole je prvo mesto pri dijakih in dijakinjah osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija šolskega centra Novo mesto, v obeh kategorijah pa je drugo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Novost v šolskem letu 2017-18 je tekmovanje v košarki 3x3 za dijake in dijakinje. Tekmovanje bo v ponedeljek, 12. 3. 2018 ob 10.00 v športni dvorani Leon Štukelj v Novem mestu.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v veleslalomu za srednje šole

Odpadlo področno prvenstvo v velelslalomu za srednje šole bomo izvedli v torek, 6. marca 2018 na smučišču Brsnina v Kranjski Gori.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu so osvojile nogometašice srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto z zmago v finalu nad novomeško gimnazijo, tretje mesto pa je osvojila Gimnazija Brežice. Najboljša strelka prvenstva z osmimi zadetki je Mojca Dimič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake je slavila gimnazija šolskega centra Krško - Sevnica, ki je v finalu premagala gimnazijo Brežice. Tretje mesto je osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Področno prvenstvo v malem nogometu za dijakinje bo v sredo, 24. 1. 2018 v športni dvorani Marof.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Področno prvenstvo v malem nogometu za dijake bo v torek, 16. 1. 2018 v športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Na področnem prvenstvu v badmintonu za srednje šole je ekipno slavila Gimnazija Novo mesto, po posameznih kategorijah pa Zala Šturm, Jure Hudelja in Gašper Krivec.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijake

Na področnem prvenstvu v košarki za dijake je prvo mesto osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija Novo mesto, drugo srednja poklicna in strokovna šola Krško in tretje srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je Leon Strgar.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijakinje

Področne prvakinje v košarki za dijakinje so novomeške gimnazijke, ki so v finalu premagale srednjo zdravstveno in kemijsko šolo. Tretje mesto je osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Najboljša strelka prvenstva s 43 koši je Ajda Brurgar iz Gimnazije Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Področno ekipno in posamično prvenstvo v badmintonu za dijake in dijakinje bo v torek, 19. 12. 2017 na Gimnaziji Brežice.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki za dijake bo 14. 12. 2017 v ŠD Marof in za dijakinje 5. 12. 2017 v ŠD Leon Štukelj v Novem mestu

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki za dijake bo v 14. 12. 12017 v ŠD Marof in za dijakinje 5. 12. 2017 v ŠD Leon Štukelj v Novem mestu.

Preberi več