X

DŠI

DŠI 2024 - VESLANJE

Na tekmovanju za Delavske športne igre v veslanju je v moški konkurenci zmagala Adria Mobil pred Krko in Zavodom za gozdove. Med ženskami pa je zmagala Krka pred Revozom in Adrio Mobil.

Preberi več

DŠI 2024 - TENIS - moški

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za moške, ki je potekalo na teniških igriščih TK Portovald je v pomladanskem delu slavil Simon Deželan iz Total d.o.o. Drugo mesto je osvojil Aleksander Bradač tretje pa Tomaž Kapele oba Krka.

Preberi več

DŠI 2024 - ODBOJKA NA MIVKI - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki na mivki je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Krka pred Adrio Mobil in Splošno bolnišnico NM. V moški konkurenci pa slavil Revoz pred Krko in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - TENIS - ženske

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za ženske, ki je potekalo na teniških igriščih TK Portovald je v pomladanskem delu slavila Sandra Turk pred Marijo Zupanc in Cvetko Lamut.

Preberi več

DŠI 2024 - BALINANJE - ženske

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri ženskah zmagala ekipa Splošne bolnišnice Novo mesto, drugo mesto je osvojila ekipa Krke, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2024 - BALINANJE - moški

V športnem parku Breza je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v balinanju pri moških zmagala ekipa Adria Mobil, drugo mesto je osvojila ekipa DU Mali Slatnik, tretje pa ekipa DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2024 - NOGOMET (FUTSAL)

V ŠC Livada je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v nogometu (futsal) zmagala ekipa Krke, drugo mesto je osvojil Revoz tretje pa Adria Mobil.

Preberi več

DŠI 2024 - KOŠARKA

V ŠC Livada je na tekmovanju v Delavskih športnih igrah v košarki pri moških zmagala ekipa Krke, drugo mesto je osvojil Tisk Šepic tretje pa Total d.o.o. V ženski konkurenci je ravno tako zmagala ekipa Krke pred Pedagoginjami in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - KEGLJANJE

Na Kegljišču Portoval Novo mesto je na tekmovanju Delavskih športnih iger v kegljanju pri moški slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Revozom. V ženski konkurenci pa je slavila ekipa DU Mali Slatnik pred Revozom in DU Novo mesto.

Preberi več

Razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI 2024

Objavljen je razpis pomladanskega 1. in 2. dela DŠI.

Preberi več

DŠI 2024 - ULIČNI TEKI

V okviru tradicionalne prireditve Novomeški tek smo tudi tokrat izvedli ulične teke v okviru Delavskih športnih iger 2024. Tako v moški kot ženski konkurenci je med ekipami slavil Revoz pred Krko in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI 2024 - STRELJANJE

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v streljanju je v pomladanskem delu pri moških slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Urso. V ženski konkurenci pa je slavila Krka pred DU Mali Slatnik in DU Novo mesto. Med posamezniki je pri moških slavil Andrej Novak, pri ženskah pa Janja Metež.

Preberi več

DŠI 2024 - ODBOJKA - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v odbojki je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Krka pred Splošno bolnišnico NM in Pedagoginjami. V moški konkurenci pa je ravno tako slavila Krka pred Roletarstvom Medle in Revozom.

Preberi več

DŠI 2024 - PIKADO - pomladanski del

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v pikadu je v pomladanskem delu pri ženskah slavila Anica Jakše, druga je bila Antonija Gazvoda, tretje mesto je osvojila Irena Majerle. Pri moških je zmagal Branko Fink, drugo mesto so osvojili Robert Kocjan, Aleš Jurejevčič in Anton Blatnik. Ekipno so v ženski in moški konkurenci zmagali ekipi Krke.

Preberi več

Delavske športne igre v ŠAHU

V pomladanskem delu DŠI v šahu je prvo mesto zasedel Jernej Zupančič, drugo mesto je osvojil Robert Rudman, tretje pa Andreja Dobrovoljc. Ekipno so zmagali Pedagogi pred Krko in DU Novo mesto.

Preberi več