X

DŠI

DŠI - KOŠARKA

Na zadnjem tekmovanju Delavskih športnih igre v sezoni 2023 je v košarki pri moških in ženskah slavila Krka. V skupnem seštevku je bila pri moških prav tako najuspešnejša Krka, pri ženskah pa si to mesto deli s Pedagoginjami.

Preberi več

DŠI - NAMIZNI TENIS

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v namiznem tenisu je v jesenskem delu pri ženskah slavila Petra Šmid pri moških pa Uroš Slatinšek. Oba sta najboljša tudi v skupnem seštevku za sezono 2023. Ekipno je v ženski konkurenci Krka slavila tako v jesenskem kot tudi skupnem seštevku, pri moških pa je v jesenskem delu najuspešnejše Roletarstvo Medle v skupnem seštevku pa Krka.

Preberi več

DŠI - badminton

Več kot petdeset tekmovalcev in tekmovalk se je pomerilo v badmintonu za Delavske športne igre v jesenskem delu. V ženski kategoriji je zmagala Anja Kinčič, v moški pa Nejc Zaviršek. Oba sta najboljša tudi v skupnem seštevku za sezono 2023. Ekipno je v skupnem seštevku v obeh kategorijah najboljša Krka, pri ženskah je drugi Revoz pri moških pa Adria Mobil.

Preberi več

Delavske športne igre v šahu

V jesenskem delu DŠI v šahu sta si prvo mesto posamično razdelila Bernard Perič in Jernej Zupančič, ekipno pa Podjetniški inkubator Podbreznik. V skupnem seštevku pomladanskega in jesenskega dela je zmagal Jernej Zupančič, drugo mesto pa si delita Bernard Perič in Marjan Kastelic, ekipno pa so slavili Pedagogi.

Preberi več

Rezultati Delavskih športnih iger v streljanju z zračno puško - jesenski del

Tekmovanja v jesenskem delu za Delavske športne igre v streljanju z zračno puško se je udeležilo 58 strelcev in strelk. Posamično v ženski kategoriji je bila najuspešnejša Lidija Fabian, ki je tudi zmagala v skupni razvrstitvi za sezono 2023. Med moškimi je bil v jesenskem delu najboljši Janez Erpe, v skupnem seštevku pa je slavil Andrej Novak. Ekipno so tako v ženski in moški kategoriji v jesenskem kot tudi v skupnem seštevku največ pokazali strelci in strelke Društva upokojencev Novo mesto.

Preberi več

DŠI - plavanje

Na novem bazenu Novo mesto smo izvedli premierno tekmo v plavanju in sicer za Delavske športne igre. Tekmovanja se je udeležilo 65 plavalcev in plavalk. Po posameznih kategorijah so slavili Kristjan Meža, Bojan Bajc, Aljoša Gradišek, Alessandro Rodrigues de Oliveira, Teja Švent in Nika Lukan. Ekipno je v moški kategoriji slavila Krka v ženski pa Pedagoginje..

Preberi več

DŠI - tenis - ženske

Na tekmovanju za Delavske športne igre v tenisu za ženske je v jesenskem delu slavila Slavica Srebrnjak pred Marijo Zupanc in Antonijo Bahor. Tudi končni vrstni red za sezono 2023 je enak. V ekipnem delu so slavile tekmovalke Društva upokojencev Novo mesto tako v jesenskem kot tudi v skupnem seštevku.

Preberi več

Delavske športne igre v malem nogometu - futsal

Na turnirju Delavskih športnih iger v futsalu je v jesenskem delu slavila Krka po zmagi v finalu nad Revozom s 5:3 po izvajanju kazenskih strelov. V tekmi za tretje mesto je Roletarstvo Medle premagalo ekipo TPV. V skupnem seštevku za sezono 2023 je bila v futsalu najboljša Krka pred Revozom in Roletarstvom Medle.

Preberi več

DŠI - balinanje ženske

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v balinanju za ženske so v jesenskem delu slavile balinarke Društva upokojencev Novo mesto pred Adrio Mobil in Društvom upokojencev Mali Slatnik. V skupnem seštevku za sezono 2023 so si prvo mesto razdelili ekipi Adrie Mobil in Društvo upokojencev Mali Slatnik.

Preberi več

DŠI - balinanje za moške

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v balinanju za moške se je v ŠRD Breza v Straži pomerilo osem ekip. Najuspešnejši na jesenskem delu so bili balinarji Adrie Mobil, ki so tudi osvojili skupno zmago za sezono 2023. Drugo mesto na jesenskem delu je zasedel Revoz in tretje Društvo upokojencev Novo mesto.

Preberi več

DŠI - tenis - moški

Na tekmovanju Delavskih športnih iger v tenisu za moške je v jesenskem delu sodelovalo 26 tekmovalcev. Posamično je bil najboljši Simon Deželan, ki je v finalu premagal Aleksandra Bradača. Naslov ekipnega jesenskega prvaka in tudi v končnem seštevku je osvojila Krka pred Adrio Mobil in Totalom ter Revozom, ki si v skupnem seštevku delita tretje mesto.

Preberi več

DŠI - kronometer - bilten

Na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre se je pomerilo 120 kolesarjev in kolesark. V posameznih kategorijah so slavili Irena Hlača, Mojca Starič, Suzana Štrasbergar, Ana Seliškar, Hajdi Zajc, Dragan Stankovič, Marjan Polovič, Srečko Rostohar, Bogdan Muška in Aleksander Peter. Ekipno je v ženski kategoriji slavilo Roletarstvo Medle in pri moških Revoz.

Preberi več

DŠI - kolesarjenje - kronometer

V foto galeriji si lahko ogledate štart vseh udeležencev na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre in uradne posamične rezultate. Bilten z ekipnimi rezultati objavimo naknadno.

Preberi več

Odbojka na mivki za Delavske športne igre

Začela so se tekmovanja v jesenskem delu Delavskih športnih iger. Prvega tekmovanja v odbojki na mivki se je udeležilo sedem ekip v ženski in pet v moški kategoriji. Tako pri moških kot ženskah je slavila Krka, Adria Mobil je zasedla drugo mesto v ženski in tretje v moški konkurenci, medtem ko je bil Revoz drugi pri moških in Pedagoginje tretje pri ženskah.

Preberi več

Razpis jesenskega 1. dela 2023

Objavljen je razpis jesenskega 1. dela za Delavske športne igre 2023.
Prvo tekmovanje bo v odbojki na mivki, ki bo v četrtek, 7. 9. 2023, ob 16.00 uri na ŠRC Loka Novo mesto.
V soboto, 9. 9. 2023, ob 10. uri sledi tekmovanje v tradicionalnem kronometru na trasi Otočec-Kronovo. Vabljeni!

Preberi več