X

ARHIV 2017/2018

Razpis občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki, ki bo veljalo za šolsko leto 2018/19 za učence in učenke bo v torek, 29. 5. 2018 ob 9.30 na igriščih v športnem parku Loka v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Več kot 350 mlajših in starejših učencev ter učenk se je pomerilo na občinskem posamičnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole. Najboljši med njimi so se uvrstili na področno prvenstvo, ki bo 22. 5. 2018 na stadionu Portovald.

Preberi več

Razpis občinskega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Občinsko posamično prvenstvo v atletiki za mlajše in starejše učence ter učenke bo v torek, 8. 5. 2018 ob 13.30 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Občinsko prvenstvo v pomaldanskem krosu za osnovne šole

Občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne šole se je udeležilo 278 tekmovalcev. Zmagovalne ekipe v vseh kategorijah so si zagotovile nastop na finalu držanega prvenstva, ki bo 19. 4. 2018 v Mariboru.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v pomladanskem krosu

Občinsko prvenstvo v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole smo prestavili na sredo, 11. 4. 2018 ob 12.00. Tekmovanje bo v Mrzli dolini za osnovno šolo Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila osnovna šola Grm, ki je v finalu premagala osnovno šolo Bršljin. Tretje mesto je osvojila osnovna šola Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Anže Pirh, ki je dosegel dvajset zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Rokometašice osnovne šole Grm so osvojile naslov občinskih prvakinj v rokometu za mlajše učenke, drugo mesto je osvojila osnovna šola Stopiče in tretje osnovna šola Center. Najboljša strelka prvenstva z dvanajstimi zadetki je Žana Bačar.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v dvoranski atletiki za najmlajše

Najmlajši učenci in najmlajše učenke so se pomerili na dvoranskem atletskem prvenstvu, ki je potekalo v športni dvorani Marof. Udeležilo se ga je 180 najmlajših učencev in učenk.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence je prvo mesto osvojila osnovna šola Center, drugo mesto osnovna šola Šmihel in tretje osnovna šola Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinske prvakinje v mali odbojki za mlajše učenke so postale odbojkarice osnovne šole Center, ki so bile v finalu z 2 : 1 boljše od osnovne šole Otočec. Tretje mesto je osvojila osnovna šola Šmihel.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učenke in učence

Občinsko prvenstvo v rokometu za mlajše učenke in učence bo v torek, 20. 3. 2018 ob 8.30 v športni dvorani Stopiče.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učenke in učence

Občinsko prvenstvo v rokometu za mlajše učence in učenke bo v torek, 20. 3. 2018 ob 8.30 v športni dvorani Stopiče.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence in učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke bo v četrtek, 8. 3. 2018 in za mlajše učence v ponedeljek,  12. 3. 2018 ob 11.00 na osnovni šoli Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Naslov občinskih prvakinj v košarki za mlajše učenke so osvojile košarkarice osnovne šole Grm, drugo mesto je osvojila osnovna šola Drska in tretje osnovna šola Bršljin. Najboljša strelka prvenstva je Franja Hrovat iz OŠ Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učenke je prvo mesto osvojila osnovna šola Otočec, drugo osnovna šola Grm in tretje osnovna šola Brusnice. Najboljša strelka s štirimi zadetki je Blažka Nosan iz OŠ Brusnice.

Preberi več