X

SREDNJE ŠOLE - OBČINSKA TEKMOVANJA

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Matija Špehar OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Svit Pungerčar OŠ Otočec in Nana Tia Papež OŠ Grm, Leon Matjašič OŠ Center, Emma Gazvoda Deželan OŠ Brusnice, Maj Zavodnik OŠ Brusnice, Iza Medle OŠ Šmihel, Aljaž Avsec OŠ Center, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič Gimnazija Novo mesto, Nika Tisu ŠCNM SGLVŠ, Tjaž Pelko ŠC NM SERŠTG in Tamara Ostanek ŠCNM SGLVŠ.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

V četrtek, 14. 12. 2023, je v ŠD Leona Štuklja potekalo občinsko prvenstvo v malem nogometu za dijake. Občinski prvaki so postali dijaki Srednje elektro-računalniške šole in tehniške gimnazije, drugo mesto so osvojili dijaki Gimnazije Novo mesto, tretji pa so bili dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole. Najboljši strelec s šestimi goli je Tilen Tomac ŠC NM Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

V četrtek, 16. 11. 2023, je v ŠD Leona Štuklja potekalo občinsko tekmovanje v košarki za dijake. Prvo mesto so osvojili dijaki Ekonomske šole, drugi so bili gimnazijci in tretji dijaki Šolskega centra Novo mesto Srednje elektro-računalniške šole in tehniške gimnazije.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Srednja strojna šola Šolskega centra Novo mesto je osvojila naslov občinskih prvakov v odbojki za dijake po zmagi v finalu nad Srednjo elektro - računalniško šolo in tehniško gimnazijo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Naslov občinskih prvakinj v odbojki za dijakinje je osvojila Gimnazija Novo mesto, ki je v finalu z 2 : 1 premagala Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro - računalniška in tehniška gimnazija Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake 2023-24

V ponedeljek, 9. 10. 2023, je v ŠD Marof potekalo občinsko prvenstvo v rokometu za dijake, na katerem je nastopilo pet srednjih šol. Najboljša je bila ekipa Šolskega centra Novo mesto Srednje gradbene, lesarske in vzgojiteljske šole, ki je v finalu premagala ekipo Šolskega centra Novo mesto Srednje elektro-računalniške šole in tehniške gimnazije. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je postal Sergej Pavlović (ŠCNM Srednja zdravstvena in kemijska šola) z 11 zadetki.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za dijake in dijakinje

V četrtek, 1. 6. 2023, je na Loki potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za srednje šole. Dijaki in dijakinje so večji del tekmovanja igrali v lepem sončnem vremenu, finalne dvoboje pa je popestril krajši naliv, ki pa ni zmotil Gimnazijce, saj so osvojili dvakratni naziv občinskih prvakov. Drugo mesto so osvojili dijaki Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, pred tretje uvrščenimi dijaki iz Centra biotehnike in turizma (CBT KŠTG). Pri dijakinjah je drugo mesto osvojila Ekonomska šola, tretje mesto pa Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu so v posameznih kategorija slavili Žan Luka Kobe OŠ Center, Lina Judež OŠ Stopiče, Leon Matjašič in Ema Osojnik OŠ Center, Matej Kolenc OŠ Drska, Iza Medle OŠ Šmihel, Bor Stojanovič OŠ Grm, Urša Švirt OŠ Otočec, Lenart Mihelič OŠ Center, Tara Jazbec OŠ Brusnice, Timotej Krašovec, Ajda Počrvina in Mina Macedoni Gimnazija Novo mesto ter Tjaž Pelko ŠC NM SEŠTG.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu je prvo mesto osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola pred Ekonomsko šolo Novo mesto in Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo. Najboljša strelca prvenstva sta Vid Hojč in Niki Radovič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Na občinskem prvenstvu v košarki za dijake so slavili košarkarji Gimnazije Novo mesto pred Srednjo strojno šolo in Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo. Najboljši strelec prvenstva je Timon Petrovič iz Srednje gradbene, lesarske in vzgojiteljske šole.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijake so prva tri mesta in s tem uvrstitev na področno prvenstvo zasedli Gimnazija Novo mesto, Srednja strojna šola in Srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Področno prvenstvo bo v četrtek, 27. 10. 2022, v Športni dvorani Leona Štuklja.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijakinje je nastopilo šest šol. Največ so pokazale novomeške gimnazijke in zmagale pred Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto. Na področno prvenstvo, ki bo 24. 10. 2022, v Brežicah pa se je kot tretjeuvrščena ekipa uvrstila še ekipa Centra biotehnike in turizma kmetijske šole in tehniške gimnazije Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Občinskega prvenstva v rokometu za dijake se je udeležilo šest šol. Dijaki so pokazali zares dobre rokometne predstave in tri prvouvrščene šole so si izborile nastop na področnem prvenstvu, ki bo v sredo, 12. 10. 2022, v Brežicah. Prvo mesto na občinskem prvenstvu je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija pred Srednjo strojno šolo tretje mesto pa je osvojila Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola, vse tri šole so iz Šolskega centra Novo mesto. Najboljši strelec občinskega prvenstva s 17 zadetki je David Smolič iz Srednje strojne šole.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Po skoraj treh letih smo ponovno izpeljali tekmovanje v krosu. Udeležilo se ga je okoli 350 osnovnošolcev in srednješolcev. Najboljše ekipe so si priborile uvrstitev na državno prvenstvo, ki bo v četrtek, 21. 4. 2022, v Medvodah.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na področnem prvenstvu v malem nogometu so si uvrstitev na četrtfinale državnega prvenstva priborile nogometašice Srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto in novomeške gimnazijke, ki so zasedle prvo in drugo mesto. Tretje mesto je zasedla Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola Šolskega centra Novo mesto. Najboljši strelki z doseženima dvema zadetkoma sta Milena Muratović in Adelina Osmanovska.

Preberi več