X

OSNOVNE ŠOLE - OBČINSKA TEKMOVANJA

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Stopiče. Prvo mesto je osvojila OŠ Grm, ki je v finalu premagala OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila OŠ Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je bil Žan Vidmar iz OŠ Grm, ki je dosegel 35 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto je osvojila ekipa OŠ Otočec. Drugo mesto je osvojila OŠ Drska, tretje mesto je pripadlo OŠ Center.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence je potekalo v veliki telovadnici OŠ Grm.
Prvo mesto osvojila domača ekipa OŠ Grm. Drugo mesto je osvojila OŠ Center, tretje mesto je pripadlo OŠ Drska.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Šentjernej, ki je v finalu po kazenskih strelih z 2:0 premagala ekipo OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Škocjan. Najboljši strelka prvenstva je bil Nina Zore, ki je dosegel 5 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v šahu za osnovne šole je prvo mesto pri mlajših učenkah in starejših učencih osvojila Osnovna šola Center, Osnovna šola Šmihel je bila najuspešnejša pri starejših učenkah, pri mlajših učencih pa je slavila Osnovna šola Bršljin.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence

V finalu občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin, ki je premagala OŠ Grm. Tretje mesto je zasedla OŠ Center. Najboljši strelec občinskega prvenstva je bil Gašper Vovk iz OŠ Brusnice, ki je dosegel 35 košev.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Center, ki je v finalu po kazenskih strelih z 1:0 premagala ekipo OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Šmihel. Najboljši strelec prvenstva je bil Nik Bartolj, ki je dosegel 14 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila ekipa OŠ Grm, ki je v finalu z 1:0 premagala ekipo OŠ Šmihel. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Drska, ki je imela tudi najboljšo strelko. Petnajst zadetkov je dosegla Neja Selan.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je zmagala OŠ Bršljin pred OŠ Brusnice. Tretje mesto je zasedla OŠ Šmihel. Na finalni turnir, ki bo v torek, 23. 1. 2024, sta se tako uvrstili OŠ Bršljin in OŠ Brusnice.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence - 1. skupina

Prvi polfinalni turnir občinskega prvenstva v košarki za mlajše učence je bil zelo izenačen. Vse tri ekipe so zabeležile po eno zmago. V krogu teh ekip je bila najuspešnejša Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Center. Obe ekipi sta si priborili nastop na finalnem turnirju občinskega prvenstva.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega in posamičnega prvenstva v streljanju z zračno puško za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v streljanju z zračno puško je pri mlajših učencih in učenkah ter pri starejših učencih ekipno slavila Osnovna šola Center, pri starejših učenkah pa Osnovna šola Grm. Posamično so bili najboljši Žiga Štangelj, Riana Erenda, Enej Pavlin in Brina Erenda.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Občinsko ekipno prvenstvo v badmintonu je potekalo v Športni dvorani na Livadi. Pri mlajših učenkah in učencih je prvo mesto osvojila Osnovna šola Drska pred Osnovno šolo Brusnice in Osnovno šolo Grm. Pri starejših pa je slavila Osnovna šola Grm, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče in tretje Osnovna šola Brusnice.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole se je udeležilo več kot 100 mladih šahistov. Občinski prvaki so postali Jakob Tešar iz OŠ Bršljin, Lara Pajtler OŠ Grm, Maks Cetina OŠ Center in Ela Fir OŠ Stopiče.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinsko prvenstvo v odbojki za starejše učenke je potekalo na Osnovni šoli Grm. V finalni tekmi so bile odbojkarice Osnovne šole Otočec uspešnejše od vrstnic iz Osnovne šole Center, tretje mesto pa je pripadlo Osnovni šoli Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov občinskih prvakov v odbojki so osvojili učenci Osnovne šole Otočec po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Center z 2 : 0. V tekmi za tretje mesto je bila Osnovna šola Šmihel uspešnejša od Osnovne šole Grm.

Preberi več