X

ROKOMET

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učenke je gostila ŠD Stopiče. Področne prvakinje so postale učenke OŠ Škocjan. Drugo mesto so osvojile učenke OŠ Grm, tretje so bile učenke OŠ Stopiče. Najboljša strelka je bila z 20 zadetki Manca Vene iz OŠ Škocjan.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učence je potekalo v ŠD Trebnje. Prvo mesto je osvojila OŠ Trebnje, ki je v finalu premagala OŠ Grm. Tretje mesto je osvojila OŠ Loka Črnomelj. Najboljši strelec prvenstva je bil Patrik Pirković iz OŠ Metlika, ki je dosegel 25 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na področnem prvenstvu v rokometu za starejše učence so slavili domačini rokometaši Osnovne šole Trebnje po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Bršljin. Osnovna šola Stopiče je zasedla tretje mesto. Najboljši strelec prvenstva z doseženimi sedemindvajsetimi zadetki je Nik Pust.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Naslov področnih prvakinj v rokometu so osvojile starejše učenke Osnovne šole Frana Metelka Škocjan po zmagi v finalu nad domačinkami Osnovno šolo Stopiče. Tretje mesto je pripadlo Osnovni šoli Center. Najboljša strelka prvenstva z doseženimi 24 zadetki je Luna Goršek.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Naslov področnih prvakov v rokometu za mlajše učence so osvojili rokometaši Osnovne šole Trebnje po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Drska. Osnovna šola Metlika je osvojila tretje mesto z zmago nad Osnovno šolo Center. Najboljši strelec področnega prvenstva je Andraž Kirm z doseženimi 25 zadetki.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učenke so prvo mesto osvojile rokometašice Osnovne šole Škocjan po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Stopiče. V tekmi za tretje mesto so učenke Osnovne šole Šentjernej premagale vrstnice Osnovne šole Grm. Najboljša strelka področnega prvenstva je Katarina Šega, ki je dosegla dvajset zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki in rokometu za dijakinje

Področnega prvenstva v košarki in rokomet za dijakinje sta se udeležili samo dve šoli. Tako v košarki kot v rokometu je slavila Gimnazija Novo mesto z zmago nad Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence in učenke

V Trebnjem je potekalo področno prvenstvo v rokometu za starejše učence in učenke. Pri učencih je slavila Osnovna šola Trebnje pred Osnovno šolo Šmihel pri učenkah pa Osnovna šola Stopiče pred Osnovno šolo Grm. Najboljša strelca prvenstva sta bila Luka Kresal in Tjaša Starič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Prvo mesto na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učenke je osvojila Osnovna šola Grm pred Osnovno šolo Stopiče in Osnovno šolo Center. Najboljša strelka prvenstva je Alja Retelj, ki je dosegla 25 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v rokometu za mlajše učence, ki je potekalo skupaj z občinskim prvenstvom novomeške občine, je prvo mesto osvojila Osnovna šola Trebnje, ki je v finalu premagala Osnovno šolo Šmihel, v tekmi za tretje mesto pa je bila Osnovna šola Bršljin uspešnejša od Osnovne šole Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Nik Pust z 25 doseženimi zadetki.

Preberi več

Razpisi občinskih in področnih prvenstev za srednje in osnovne šole

Razpisi šolskih športnih tekmovanj:
- mali nogomet za mlajše učence (občinsko prvenstvo)
- mala odbojka za mlajše učenke (področno prvenstvo)
- košarka za mlajše učence (področno prvenstvo)
- mala odbojka za mlajše učence (področno prvenstvo)
- mali nogomet za mlajše učence (področno prvenstvo)
- košarka 3x3 (osnovne šole - regijsko prvenstvo)
- košarka 3x3 (srednje šole - regijsko prvenstvo)
- rokomet za mlajše učence (področno prvenstvo)
- rokomet za mlajše učenke (področno prvenstvo)
- atletika posamično - osnovne in srednje šole

Preberi več

Področno prvenstvo v rokometu za starejše učenke in učence

Področno prvenstvo v rokometu za starejše učence in učenke je potekalo v Trebnjem. Pri starejših učenkah je ob samo dveh udeleženih ekipah slavila OŠ Grm pred OŠ Center. Pri učencih so zmagali rokometaši OŠ Trebnje, drugo mesto je osvojila OŠ Loka Črnomelj in tretje OŠ Šmihel. Najboljša strelca prvenstva sta Tjaž Butala in Alja Retelj.

Preberi več

Razpisi področnih prvenstev za osnovne šole

V priponki so razpisi področnih prvenstev za osnovne šole:
- rokomet za starejše učence
- odbojka za starejše učenke
- odbojka za starejše učence
- mali nogomet za starejše učence
- košarka za starejše učenke

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v rokometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Grm, drugo Osnovna šola Stopiče in tretje Osnovna šola Škocjan. Najboljša strelka prvenstva je Ana Blatnik, ki je dosegla 19 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Področni prvaki v rokometu za starejše učence so rokometaši Osnovne šole Stopiče, ki so v finalu nekoliko presenetljivo premagali domačine Osnovno šolo Trebnje. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Grm. Najboljši strelec prvenstva z 22 zadetki je Martin Škufca.

Preberi več