X

SREDNJEŠOLSKA TEKMOVANJA 2017/2018

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole - šolsko leto 2018-19

Na občinskem prvenstvu v odbojki na mivki za srednje šole, ki smo ga organizirali že za šolsko leto 2018-19 so si mesto na polfinalu državnega prvenstva zagotovile SEŠTG in gimazija pri dijakih in SZKŠ in gimnazija pri dijakinjah.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za dijake in dijakinje bo v ponedeljek 28. 5. 2018 ob 9.30 v športnem parku Loka v Novem mestu. Tekmovanje bo potekalo za šolsko leto 2018/19.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za srednje šole

Tudi srednješolci so se pomerili na občinskem prvenstvu v pomladanskem krosu, udeležilo pa se ga je le okoli štirideset tekačev in tekačic.

Preberi več

Razpis dvoranskega atletskega prvenstva za najmlajše

Občinsko prvenstvo v dvoranski atletiki za najmlajše učence in učenke bo v petek, 16. 3. 2018 ob 11.00 v športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za dijakinje je gimnazija v finalu po izvajanju kazenskih strelov premagala srednjo zdravstveno in kemijsko šolo, tretje mesto pa so osvojile nogometašice centra biotehnike in turizma Grm. Najboljša strelka prvenstva z osmimi zadetki je Sadet Morina.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za dijake je prvo mesto osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija pred srednjo zdravstveno in kemijsko šolo, tretja pa je bila gimnazija. Naboljša strelca prvenstva sta Aljaž Pavlin in Domen Kočevar s šestimi zadetki.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v malem nogometu za srednje šole

Občinsko prvenstvo v malem nogometu za dijake bo v četrtek, 4. 1. 2018 v ŠD Leona Štuklja, za dijakinje pa v sredo, 10. 1. 2018 v ŠD Marof.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Prvo mesto na občinskem prvenstvu v košarki za dijake je osvojila srednja elektro šola in tehniška gimnazija, drugo srednja gradbena lesarska in vzgojiteljska šola ter tretje novomeška gimnazija. Najboljši strelec prvenstva je Alen Novak iz srednje strojne šole.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v košarki za dijake in področnega za dijakinje

Občinsko prvenstvo v košarki za dijake bo v sredo, 29. 12. 2017 v športni dvorani Marof, za dijakinje pa bo področno prvenstvo v torek, 5. 12. 2017 v ŠD Leona Štuklja. 

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijakinje je slavila srednja zdravstvena in kemijska šola pred Gimnazijo Novo mesto in srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijake so slavili odbojkarji srednje elektro šole in tehniške gimnazije, ki so v finalu premagali srednjo zdravstveno in kemijsko šolo. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v odbojki za srednje šole

Občinsko prvenstvo v odbojki za dijake bo v torek, 7. 11. 2017 v ŠD Marof, za dijakinje pa 9. 11. 2017 v ŠD Leona Štuklja.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v rokometu za dijake so prva tri mesta osvojili dijaki Šolskega centra Novo mesto. Zmagala je ekipa SEŠTG pred SZKŠ, tretje mesto pa je osvojila SSŠ. Najboljši strelec prvenstva je Tim Povše iz Ekonomske šole, ki je dosegel 16 zadetkov.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v jesenskem krosu za srednje šole

Občinsko prvenstvo v jesenskem krosu za srednje šole je bilo izborno tekmovanje za kros občinskih reprezentanc. Kros bo v soboto, 14. 10. 2017 na Ravnah na Koroškem.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Občinsko prvenstvo v rokometu za dijake bo v torek, 17. 10. 2017, ob 8.00 v Športni dvorani Leona Štuklja.

Preberi več