X

ARHIV 2017/2018

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v odbojki na mivki so si mesto v polfinalu državnega prvenstva za šolsko leto 2018-19 izborile ekipe OŠ Otočec in Žužemberk pri učenkah in OŠ Žužemberk ter Šmihel pri učencih. Polfinale bo v prvem tednu septembra.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Skoraj 550 mlajših in starejših učencev ter učenk se je pomerilo na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki. Doseženi so bili dobri rezultati, najboljši pa se bodo še enkrat pomerili na finalu državnega prvenstva, ki bo 6. 6. 2018 v Žalcu.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za učence in učenke bomo za šolsko leto 2018-19 izvedli že v tem šolskem letu. Tekmovanje bo v ponedeljek, 4. 6. 2018 ob 9.30 na igriščih v športnem parku Loka v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za osnovne šole

V letošnjem šolskem letu smo prvič izvedli tudi tekmovanje v košarki 3x3 za učence in učenke, ki se ga je udeležilo 16 ekip. Pri učenkah so slavile košarkarice osnovne šole Grm, pri učencih pa košarkarji osnovne šole Metlika.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področno posamično prvenstvo za mlajše in starejše učence ter učenke bo v torek, 22. 5. 2018 ob 10.00 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za najmlajše učence in učenke

Na področnem posamičnem prvenstvu v šahu za najmlajše učence in učenke sta slavila predstavnika osnovne šole Dolenjske Toplice Rosa Brinovar in Tim Nemanič.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki 3x3 za osnovne šole

Novost v letošnjem šolskem letu je tekmovanje v košarki 3x3 za osnovne šole, ki bo v ponedeljek, 14. 5. 2018 v športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v štafetnih tekih, ki so potekali v okviru novomeškega teka, so v kategorijah mlajših in najmlajših učencev ter učenk slavile osnovna šola Drska in Grm.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v šahu za najmlajše

Področno posamično prvenstvo v šahu za najmlajše učence in učenke bo v sredo, 25. 4. 2018 ob 14.30 v jedilnici Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Rokometaši osnovne šole Bršljin so postali področni prvaki v rokometu za mlajše učence, drugo mesto je osvojila osnovna šola Grm in tretje osnovna šola Trebnje. Najboljši strelec prvenstva  je Anže Pirh, ki je dosegel sedemnajst zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Naslov področnih prvakov v mali odbojki za mlajše učence je osvojila osnovna šola Žužemberk, drugi so bili odbojkarji osnovne šole Center, tretje mesto pa je osvojila osnovna šola Mokronog.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učence bo v četrtek, 5. 4. 2018 ob 10.00 v športni dvorani Trebnje.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

Področno prvenstvo v štafetnih tekih za osnovne šole bo v nedeljo, 15. 4. 2018 ob 15.45 na Novem trgu v Novem mestu v okviru novomeškega teka.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke, ki je potekalo v Žužemberku, je prvo mesto osvojila osnovna šola Žužemberk, drugo osnovna šola Metlika in tretje osnovna šola Dolenjske Toplice.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učenke je prvo mesto osvojila osnovna šola Trebnje po zmagi v finalu nad osnovno šolo Škocjan, tretje mesto pa je zasedla osnovna šola Šentjernej. Najboljša strelka prvenstva je Lunja Kotar, ki je dosegla štiri zadetke.

Preberi več