X

SREDNJEŠOLSKA TEKMOVANJA 2018/2019

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Nekaj manj kot sto dijakov in dijakinj je tekmovalo na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki. Finale državnega prvenstva bo v sredo, 15. 5. 2019, v Mariboru.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področno posamično prvenstvo v atletiki za srednje šole bo v torek, 7. 5. 2019, ob 10.00 na stadionu Portovald.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Na področnem prvenstvu v košarki 3x3 so si pri dijakinjah uvrstitev na finalni turnir izborile košarkarice Gimnazije Novo mesto in Srednje zdravstvene in kemijske šole, pri dijakih pa ekipe Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, Gimnazije Novo mesto in Ekonomske šole Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki 3x3 za srednje šole

Področno prvenstvo v košarki 3x3 za dijake in dijakinje bo v ponedeljek, 11. 3. 2019, ob 9.00 v Športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v veleslalomu za srednje šole

Področni prvaki v veleslalomu za srednje šole so postali Lena Hren (EŠ), Ema Janko (SEŠTG), Urh Emeršič in Filip Šobar (GIM. NM).

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v veleslalomu za srednje šole

Področno prvenstvo v veleslalomu za srednje šole bo v četrtek, 7. 2. 2019 na smučišču Brsnina v Kranjski Gori.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Prvo mesto na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake, so po zmagi v finalu nad Srednjo gradbeno, lesarsko in vzgojiteljsko šolo osvojili nogometaši Gimnazije Brežice. Luka Kerin je dosegel štiri zadetke in bil najboljši strelec prvenstva.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega in posamičnega prvenstva v badmintonu za srednje šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu za srednje šole je prvo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto, med posamezniki pa so bili najboljši Maruša Rus, Maj Mišjak in Anej Cizelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijakinje je prvo mesto osvojila Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto, ki je v finalu po izvajanju kazenskih strelov premagala Srednjo šolo in Gimnazijo Kočevje. Najboljša strelka turnirja je Tina Lukšič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijake

Prva tri mesta na področnem prvenstvu v košarki za dijake so tako kot na občinskem prvenstvu zasedle SEŠTG, SGLVŠ in Gimnazija Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je Luka Medved, ki je dosegel 93 točk.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za dijakinje

Na področnem prvenstvu v košarki za dijakinje je prvo mesto osvojila Gimnazija Novo mesto, drugo pa Srednja elektro šola in tehniška gimanzija Šolskega centra Novo mesto. Najboljša strelka je Uma Bobić iz Gimnazije Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na področnem prvenstvu v odbojki za dijakinje so prvo mesto osvojile odbojkarice Gimnazije Novo mesto z zmago v finalu nad Srednjo zdravstveno in kemijsko šolo Šolskega centra Novo mesto, tretje mesto pa je osvojila Srednja šola Josipa Jurčiča iz Ivančne Gorice.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Na področnem prvenstvu v odbojki za dijake so prva tri mesta osvojile šole iz novomeške občine in sicer Srednja elektro šola in tehniška gimnazija, Gimnazija Novo mesto in Srednja zdravstvena in kemijska šola.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Področni prvaki v rokometu so nekoliko presenetljivo vendar zasluženo postali dijaki Srednje šole in gimnazije Kočevje. Na četrfinalni turnir sta se uvrstili še Srednja elektro šola in tehniška gimnazija in Srednja zdravstvena in kemijska šola Šolskega centra Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je Nejc Pungaršak.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijakinje

Naslov področnih prvakinj v rokometu za dijakinje je osvojila Gimnazija Novo mesto, druge so bile rokometašice Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto in tretje gimnazijke Brežic. Najboljša strelka tekmovanja je Erin Novak, ki je dosegla 12 zadetkov.

Preberi več