X

SREDNJEŠOLSKA TEKMOVANJA 2016/2017

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

V Športnem parku Loka so se na občinskem prvenstvu v odbojki na mivki pomerili dijaki in dijakinje. Tekmovanje je potekalo za šolsko leto 2017/18. Mesto v polfinalu državnega prvenstva, ki bo v septembru, sta si pri dijakih zagotovila Gimnazija in SEŠTG, pri dijakinjah pa Gimnazija in SZKŠ.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za dijake in dijakinje bo v ponedeljek, 5. 6. 2017 ob 9.30 na igriščih športnega parka Loka v Novem mestu.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področno posamično prvenstvo v atletiki za dijake in dijakinje bo v torek, 9. 5. 2017 ob 10.00 na stadionu Portovald v Novo mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za srednje šole

Občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za srednje šole se je udeležilo okoli 40 dijakov in dijakinj.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijakinje

Občinsko prvenstvo v malem nogometu za dijakinje je potekalo v športni dvorani Leona Štuklja. Na področno prvenstvo so se uvrstile tri prvouvrščene ekipe, to pa so Kmetijska šola in tehniška gimnazija Grm, Gimnazija Novo mesto ter Srednja zdravstvena in kemijska šola. Najboljša strelka prvenstva je Tina Lukšič.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v malem nogometu za dijake je slavila Gimnazija Novo mesto, ki je v finalu premagala srednjo zdravstveno in kemijsko šolo. Najboljši strelec prvenstva je Aljaž Pavlin, ki je dosegel štiri zadetke.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake in dijakinje

Občinski prvenstvi v malem nogometu za dijake in dijakinje bosta v Športni dvorani Leona Štuklja, 4. 1. in 12. 1. 2017.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v košarki za dijakinje je prepričljivo slavila Gimnazija Novo mesto, najboljša strelka prvenstva pa je Jana Jurečič iz srednje elektro šole in tehniške gimanzije.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Na občinskem prvenstvu v košarki za dijake je tako kot že nekaj zadnjih let slavila srednja elektro šola in tehniška gimnazija, ki je v finalu premagala Gimnazijo Novo mesto. Na tretje mesto se je uvrstila srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola, najboljši strelec prvenstva pa je Mario Križman.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v košarki za dijake in dijakinje

Občinsko prvenstvo v košarki za dijake bo 30. 11. 2016 v ŠD Marof, za dijakinje pa 6.12. 2016 v ŠD Leon Štukelj.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Na občinskem prvenstvu v odbojki za dijakinje je prvo mesto osvojila srednja zdravstvena in kemijska šola, druge so bile tekmovalke Gimnazije Novo mesto in tretje odbojkarice srednje elektro šole in tehniške gimnazije.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

V športni dvorani Leona Štuklja je potekalo občinsko prvenstvo v odbojki za dijake. Občinski prvaki so postali igralci srednje elektro šole in tehniške gimnazije, ki so v finalo premagali srednjo strojno šolo. Tretje mesto je osvojila Gomnazija Nobvo mesto.

Preberi več

Občinsko prvenstvo v odbojki za srednje šole - razpis

Razpis in razpored občinskega prvenstva v odbojki za dijake in dijakinje.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijake

Na občinskem prvenstvu v rokometu za dijake so prva tri mesta osvojili tekmovalci Šolskega centra Novo mesto. Zmagala je ekipa srednje zdravstvene in kemijske šole pred srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo ter srednjo strojno šolo.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za dijakinje

V športni dvorani Marof je potekalo občinsko prvenstvo v rokometu za dijakinje. Občinske prvakinje so postale igralke srednje zdravstvene in kemijske šole, najboljša strelka prvenstva pa je Živa Čopi.

Preberi več