X

ARHIV 2016/2017

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za starejše učence in učenke smo izvedli že za šolsko leto 2017-18. Pri učencih sta si uvrstitev na področno prvenstvo priigrali Osnovna šola Center in Šmihel, pri dekletih pa Osnovna šola Otočec in Center.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za učence in učenke bo v sredo, 24. 5. 2017 na igrišču v športnem parku Loka v Novem mestu. Tekmovanje šteje že za šolsko leto 2017-18.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

350 osnovnošolcev in osnovnošolk se je pomerilo na občinskem posamičnem prvenstvu v atletiki. Najuspešnejši so si izborili nastop na področnem prvenstvu, ki bo v torek 23. 5. 2017 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Razpis občinskega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Občinsko posamično prvenstvo v atletiki za mlajše in starejše učence in učenke bo v torek, 9. 5. 2017 ob 13.30 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Občinsko prvenstvo v pomladanskem krosu za osnovne šole

Občinsko prvenstvo v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole smo prvič izpeljali na novi lokaciji v "mrzli dolini" za osnovno šolo Drska. Občinskega krosa se je udeležilo okoli 300 osnovnošolcev.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole

Občinsko prvenstvo v pomladanskem krosu za osnovne in srednje šole bomo prvič izpeljali na novi lokaciji. Tekmovanje bo v četrtek, 13. 4. 2017 ob 12.00 v "mrzli dolini" za Osnovno šolo Drska v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v dvoranski atletiki za najmlajše učenke in učence

Dvoranskega atletskega prvenstva za najmlajše učence in učenke se je udeležilo okoli 250 učencev in učenk iz vseh novomeških osnovnih šol.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Šmihel, pred Osnovno šolo Center in Osnovno šolo Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Na občinskem prvenstvu v rokometu za mlajše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Stopiče drugo OŠ Otočec in tretje OŠ Center. Najboljša strelka prvenstva je Zala Pavlič iz Osnovne šole Stopiče.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Občinske prvakinje v mali odbojki za mlajše učenke so postale igralke Osnovne šole Bršljin, ki so v finalu premagale Osnovno šolo Otočec. Tretje mesto je zasedla Osnovna šola Drska.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Stopiče, ki je v finalu premagala osnovno šolo Bršljin, tretje mesto pa je osvojila OŠ Center. Najboljši strelec prvenstva je Aljaž Strmole iz OŠ Stopiče.

Preberi več

Razpis dvoranskega atletskega prvenstva za najmlajše

Dvoransko atletsko prvenstvo za najmlajše učence in učenke bo v petek, 17. marca 2017, ob 11.00 v Športni dvorani Marof v Novem mestu.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence in učenke

Občinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke bo 9. 2. 2017 in za mlajše učence 16. 2. 2017 na Osnovni šoli Grm.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v rokometu za mlajše učence in učenke

Občinsko prvenstvo za mlajše učence bo v soboto, 4. 3. 2017 v športni dvorani Marof, za mlajše učenke pa v torek, 14. 3. 2017 v ŠD Stopiče.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za mlajše učenke

Na občinskem prvenstvu v košarki za mlajše učenke je v finalu Osnovna šola Bršljin premagala Osnovno šolo Grm. Tretje mesto je osvojila OŠ Drska. Najboljša strelka prvenstva je Lea Judež iz Osnovne šole Drska.

Preberi več