X

RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

Velikonočni turnir - ŽKK Krka

Ženski košarkarski klub Krka je že petnajsto leto zapored pripravil "Velikonočni turnir" in tudi letos ga je organiziral v okviru Rudolfovih tednov športa. Turnirja se je udeležilo okoli sedemdeset najmlaših košarkaric. Nekatere so šele začele spoznavati košarko, med njimi pa so bile tudi igralke, ki že uspešno igrajo v selekciji U-11 Ženskega košarkarskega kluba Krka.

Preberi več

XIII. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - EKIPNO TEKMOVANJE V KEGLJANJU

Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele Krajine in Posavja je v okviru projekta 13. Rudolfovih tednov športa v organizaciji Zavoda Novo mesto, organiziralo ekipno tekmovanje v kegljanju. Tekmovanje je potekalo v ponedeljek, 15. 04. 2019, na kegljišču Portoval v Novem mestu, katero je popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih.

Preberi več

XIII. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA - SREČANJE MLADIH NOGOMETAŠEV

Včeraj se je v okviru 13. Rudolfovih tednov športa odvilo nogometno srečanje za otroke. Nogometno druženje se je odvilo v organizaciji športnega društva otroška nogometna šola Portoval na stadionu Portoval, in sicer na umetni travi.
Otroška nogometna šola deluje že 18. leto, letos pa poteka kar na 12 osnovnih šolah. Nekaj šol je tudi iz sosednjih občin. V delo je vključenih okoli 140 otrok in vse te v otroški nogometni šoli Portovl združujejo na aktivnostih kot je bila včerajšnja. Sicer pa vadbe potekajo na šolah v telovadnicah.

Preberi več

XIII. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

Zavod Novo mesto bo v sodelovanju s športnimi društvi že trinajsto leto zapored organiziral bogat športni program, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju. Tudi letošnja izvedba projekta Rudolfovi tedni športa bo namenjena vsem športnim društvom v MO Novo mesto, ki želijo na različne načine predstaviti svoje delovanje širši javnosti.

Preberi več

12. RTŠ - Moški rokometni klub Krka

V soboto, 2. 6.2018, je v okviru 12. Rudolfovih tednov športa potekal zaključni turnir v mini rokometu, na katerem so nastopali mladi rokometaši, ki svoje prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA, v katero je letos vključenih preko 170 otrok.

Preberi več

12. RTŠ - ONŠ Portoval

Nogometnega srečanja se je na stadionu Portoval udeležilo 42 otrok.. Na 5 igriščih smo v uri in pol odigrali 32 krajših tekem. Zadetkov in zmagovalcev nismo beležili, smo pa tokrat poudarek srečanja namenili fair playu.

Preberi več

RTŠ - atletski miting najmlajših

Atletskega mitinga najmlajših, ki ga je organiziral Atletski klub Krka, in je potekal v okviru projekta 12. Rudolfovi tedni športa v organizaciji Zavoda Novo mesto, se je letos udeležilo rekordno število mladih atletov in atletinj. V lepem petkovem popoldnevu, ki ga je sicer za kratek čas želel zmotiti dež, so izpeljali lepo športno prireditev.

Preberi več

RTŠ - skupni trening karateistov

V soboto, 5.5.2018, je Karate klub Novo mesto v Športni dvorani Marof  v sklopu 12. Rudolfovih tednov športa in Štukljevega leta, organiziral skupni trening karateistov, ki so se ga udeležili člani domačega Karate kluba Novo mesto, Karate kluba Krka, Karate kluba Radeče in Karate kluba Dren Leskovec pri Krškem.

Preberi več

RTŠ - ekipno tekmovanje v kegljanju

Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele Krajine in Posavja je v okviru projekta 12. Rudolfovih tednov športa v organizaciji Zavoda Novo mesto , organiziralo ekipno tekmovanje v kegljanju.

Preberi več

Mednarodni Rudolfov turnir 2018

21. in 22.4 je v Novem mestu, v ŠC Livada in ŠD Marof potekal v okviru 12. Rudolfovih tednov športa mednarodni turnir v odbojki, ki so se ga udeležile ekipe treh držav: Italije, Hrvaške in Slovenije.

Preberi več

12. RTŠ - april

Po pestrem uvodu v letošnji program Rudolfovih tednov športa, ta konec tedna svoj dogodek pripravljajo člani Košarkarskega kluba Krka in Otroške nogometne šole Portoval.

Preberi več

12. RTŠ - PETANKA

DU Mali Slatnik je v sredo, 4.4., v sodelovanju z DU Podgorje-Stopiče organiziralo na parkirišču Restavracije Prepih promocijski turnir v petanki. Dogodek je potekal v sklopu 12. Rudolfovih tednov športa v organizaciji Zavoda Novo mesto.

Preberi več

Košarkarski turnir za najmlajše deklice v okviru Rudolfovih tednov športa

Ženski košarkarski klub Krka je pripravil tradicionalni Velikonočni turnir za najmlajše deklice, katerega se je udeležilo več kot 70 mladih košarkaric iz Novega mesta in okolice. Turnir je potekal v okviru Rudolfovih tednov športa in Štukljevega leta 2018 v športni dvorani Marof.

Preberi več

12. RUDOLFOVI TEDNI ŠPORTA

Zavod Novo mesto v sodelovanju s številnimi partnerji, vabi na bogat športni program v okviru tradicionalnega sklopa različnih športnih prireditev.  Posamezni dogodki bodo potekali v mesecu aprilu in maju. Že prvi (podaljšan) konec tedna bo pestro v in okolici Športne dvorane Marof.

Preberi več

12. Rudolfovi tedni športa – poziv k sodelovanju

Zavod Novo mesto bo v sodelovanju s športnimi društvi že dvanajsto leto zapored organiziral bogat športni program, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju.

Preberi več