X

OSNOVNOŠOLSKA TEKMOVANJA 2018/2019

Zaključna prireditev šolskih športnih tekmovanj - Županov sprejem za osnovne šole

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je v Kozinovi dvorani Glasbene šole Marjana Kozine sprejel najboljše športnike in športnice novomeških osnovnih šol. Najuspešnejša šola na športnem področju v šolskem letu 2018-19 je postala Osnovna šola Grm, drugo mesto je osvojila OŠ Center in tretje OŠ Šmihel.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v odbojki na mivki za osnovne šole so si uvrstitev na polfinale državnega prvenstva priborile pri učenkah Osnovna šola Žužemberk in Dolenjske Toplice ter pri učencih Osnovna šola Žužemberk in Center.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke

Na občinskem prvenstvu v odbojki na mivki za učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Šmihel in drugo Osnovna šola Center, pri učenkah pa sta bili najuspešnejši Osnovna šola Center in Brusnice. Prvouvrščeni ekipi v obeh kategorijah sta se uvrstili na področno prvenstvo.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za učence in učenke bo v torek, 4. 6. 2019, ob 9. 30 na igriščih v Športnem parku Loka v Novem mestu. Tekmovanje šteje že za šolsko leto 2019-20.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Več kot 500 mladih športnikov se je pomerilo na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole. Doseženih je bilo veliko dobrih rezultatov, ki bodo popeljali atlete na finale državnega prvenstva 5. 6. 2019, v Žalec.

Preberi več

Rezultati regijskega prvenstva v košarki 3x3 za osnovne šole

Regijskega prvenstva v košarki 3x3 se je udeležilo 13 ekip učencev in 9 ekip učenk. Uvrstitev na finale državnega prvenstva so si pri učencih izborile Osnovne šole Grm, Primoža Trubarja Velike Lašče in Vavta vas, pri učenkah pa Osnovna šola Bršljin, Luisa Adamiča in Drska.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za osnovne šole bo v ponedeljek, 27. 5. 2019, ob 9.30 na igriščih na Loki v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Okoli 350 osnovnošolcev in osnovnošolk se je pomerilo na občinskem posamičnem prvenstvu v atletiki. Najboljši med njimi se bodo 21. 5. 2019 pomerili na področnem prvenstvu, ki bo tudi na stadionu Portoval.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega krosa za osnovne in srednje šole

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v šahu za najmlajše

Področna prvaka v šahu za najmlajše sta postala Zoja Brcar iz Osnovne šole Šentrupert pri učenkah in Alis Kocič iz Osnovne šole Mirna pri učencih. Tekmovanja v šahu za najmlajše se je udeležilo več kot petdeset šahistov.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki 3x3 za osnovne šole

Področno prvenstvo za učence in učenke v košarki 3x3 bo v sredo, 15. 5. 2019, ob 9.00 v Športni dvorani Marof.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Področno posamično prvenstvo v atletiki za osnovne šole bo v torek, 21. 5. 2019, ob 10.00 na stadionu Portovald.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Naslov področnih prvakinj v malem nogometu za mlajše učenke so osvojile nogometašice Osnovne šole Trebnje, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Brusnice in tretje Osnovna šola Škocjan. Najboljši strelki prvenstva sta Blažka Nosan in Lunja Kotar.

Preberi več

Razpis občinskega posamičnega atletskega prvenstva za osnovne šole

Občinsko posamično prvenstvo v atletiki za osnovne šole bo v torek, 7. 5. 2019, ob 13.30 na stadionu Portovald.

Preberi več

Razpis šolskega ekipnega krosa za osnovne in srednje šole

Občinsko prvenstvo v ekipnem krosu za osnovne in srednje šole bo v torek, 23. 4. 2019, ob 12.00 v Mrzli dolini za Osnovno šolo Drska.

Preberi več