X

ARHIV 2016/2017

Rezultati področnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Na področnem prvenstvu v odbojki na mivki za osnovne šole, ki je potekalo v športnem parku Loka v Novem mestu, so si udeležbo na polfinalu državnega prvestva zagotovile OŠ Otočec in OŠ Metlika pri učenkah ter OŠ Žužemberk in OŠ Šmihel pri učencih. Polfinale bo v začetku septembra.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki so se pomerili mlajši in starejši učenci in učenke. Doseženih je bilo nekaj zelo dobrih rezultatov. Finale državnega prvenstva bo 7. 6. 2017 v Žalcu.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Področno posamično prvenstvo v atletiki za mlajše in starejše učence ter učenke bo v torek, 23. 5. 2017 ob 13.00 na stadionu Portoval v Novem mestu. V priponki je tudi seznam finalistov in urnik področnega prvenstva.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za najmlajše učence in učenke

Na področnem posamičnem prvenstvu v šahu za najmlajše učence in učenke sta slavila Gašper Celič iz Dolenjskih Toplic in Anja Ferfole iz Mirne. Prvenstva se je udeležilo 75 najmlajših učencev in učenk.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

V okviru 18. novomeškega teka so potekali tudi štafetni teki za najmlajše in mlajše učenke in učence. V posameznih kategorijah so slavile štafete OŠ Otočec, OŠ Frana Metelka Škocjan in OŠ Grm.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v šahu za najmlajše

Področno posamično prvenstvo v šahu za najmlajše učence in učenke bo v torek, 18. 4. 2017 v jedilnici Šolskega centra Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Šentjernej, pred Osnovno šolo Otočec, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Podzemelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učence je premočno slavila Osnovna šola Žužemberk, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Mokronog in tretje Osnovna šola Šmihel.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v štafetnih tekih za osnovne šole

Področno prvenstvo v štafetnih tekih za najmlajše in mlajše učence ter učenke bo v okviru novomeškega teka v ponedeljek, 17. 4. 2017, ob 15.40 na Glavnem trgu v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učenke je poteklo v dvorani Osnovne šole Šentjernej. Prvo mesto je osvojila Osnovna šola Metlika, pred OŠ Podzemelj, na tretje mesto pa se je uvrstila Osnovna šola Stopiče. Najboljša strelka prvenstva je Gaja Ogulin iz OŠ Metlika, ki je dosegla 21 zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence

Rokometaši Osnovne šole Trebnje so postali področni prvaki za mlajše učence z zmago nad OŠ Metlika. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Martin Pečarič iz OŠ Metlika.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učenke

Področno prvenstvo v malem nogometu za mlajše učenke bo v četrtek, 6. aprila 2017 v Športni dvorani Šentjernej.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učenke

Na področnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše učenke je prvo mesto osvojila Osnovna šola Žužemberk, ki je v finalu premagala OŠ Otočec, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Metlika.

Preberi več

Razpis in razpored področnega prvenstva v rokometu za mlajše učence in učenke

Področno prvenstvo v rokometu za mlajše učence bo v torek, 28. 3. 2017 v ŠD Trebnje, za mlajše učenke pa v četrtek, 30. 3. 2017 v ŠD Šentjernej.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v mali odbojki za mlajše učence in učenke

Področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke bo v torek 21. marca in za mlajše učence v torek 4. aprila v telovadnici Osnovne šole Žužemberk.

Preberi več