X

KEGLJANJE

DŠI 2024 - KEGLJANJE

Na Kegljišču Portoval Novo mesto je na tekmovanju Delavskih športnih iger v kegljanju pri moški slavila ekipa DU Novo mesto pred Krko in Revozom. V ženski konkurenci pa je slavila ekipa DU Mali Slatnik pred Revozom in DU Novo mesto.

Preberi več

DŠI - kegljanje - moški

V sredo, 4. 10. 2023, je na Kegljišču Portoval Novo mesto potekalo DŠI tekmovanje v kegljanju za moške. Prvo mesto na jesenskem delu in v končnem seštevku točk je pripadlo Krki, drugo mesto je osvojila ekipa Roletarstva Medle, tretji pa so bili člani DU Mali Slatnik.

Preberi več

DŠI - kegljanje - ženske

V sredo, 27. septembra 2023, je potekalo DŠI tekmovanje za ženske v kegljanju. Prvo mesto jesenskega dela je osvojila ekipa Krke, druge so bile tekmovalke DU Novo mesto, tretje mesto pa je zasedla ekipa Adrie Mobil.
V skupnem seštevku so prvo mesto po pomladanskem in jesenskem delu osvojile tekmovalke iz Krke, drugo mesto je pripadlo DU Mali Slatnik, tretje pa DU Novo mesto.

Preberi več

Delavske športne igre 2023 - kegljanje

Tekmovanje v kegljanju smo izvedli v dveh dneh, skupno pa se je tekmovanj udeležilo 19 ekip, 10 med žensko in 9 med moško konkurenco.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Izvedli smo prvo tekmovanje v drugem jesenskem delu letošnje sezone Delavskih športnih iger.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kegljanje

Tekmovanja v kegljanju se je udeležilo 10 ženskih in 7 moških ekip. V obeh kategorijah je sta zmago slavili ekipi Krke, ženska z 234, moška pa s 398 podrtimi keglji. Drugo mesto med ženskimi ekipami je pripadlo Društvu upokojencev Novo mesto (211), tretje pa Revozu (195). Z rezultatom 381 so bili drugi kegljači Roletarstva Medle, tretje mesto so osvojili člani ekipe Društva upokojencev Mali Slatnik (312).

Preberi več

DŠI 2021 - KEGLANJE

Preberi več

DŠI 2019 - KEGLJANJE

Sobotnega tekmovanja na Kegljišču Portoval se je udeležilo 10 ženskih in 9 moških ekip. V ženski konkurenci so z naskokom slavile predstavnice Splošne bolnišnice (239), pred Društvom upokojencev Mali Slatnik (190) in Krko (184). Splošna bolnišnica je s tem uspehom tudi v skupni letošnji razvrstitvi osvojila prvo mesto. Druga najboljša ekipa v sezoni 2019 je z le točko zaostanka Društvo upokojencev Novo mesto, tretje mesto je pripadlo Društvu upokojencev Mali Slatnik.

Preberi več

DŠI 2019 - KEGLJANJE

V pomladanskem delu DŠI 2019 v kegljanju so se najbolje odrezale predstavnice DU Novo mesto. Za popoln uspeh so poskrbeli še moški predstavniki DU Novo mesto, ki so prav tako kot dekleta ugnali Roletarstvo Medle in Revoz.

Preberi več

DŠI 2018 - kegljanje

Sobotnega tekmovanja v kegljanju se je skupno udeležilo 20 ekip. Med enajstimi moškimi so si prvo mesto v jesenskem delu priborili predstavniki Društva upokojencev Novo mesto (350), ki so s ponovitvijo rezultata s pomladanskega dela, osvojili tudi skupno lovoriko v sezoni 2018.

Preberi več

DŠI 2018 - kegljanje

Sobotnega tekmovanja v kegljanju se je udeležilo 11 moških in 7 ženskih ekip. V moški kategoriji so bili pri podiranju kegljev najbolj natančni člani ekipe Telekom, drugo mesto je osvojila ekipa Krka, tretje pa Društvo upokojencev Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2017 - kegljanje

Kegljače Telekoma, ki so z naskokom slavili na jesenskem tekmovanju v kegljanju, je odsotnost v pomladanskem delu stala visoke uvrstitve v skupnem seštevku DŠI 2017. Tako se letošnje skupne zmage veselijo kegljači Krke, na drugem mestu so člani Adrie Mobil, na tretjem pa Društvo upokojencev Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2017 - balinanje ženske

Najboljše izhodišče za jesensko tekmovanje si je danes na balinišču Drska priborila ženska ekipa Društva upokojencev Novo mesto. Prijetno so presenetile članice ekipe Mestna občina, ki so klonile šele v finalu.

Preberi več

Splošna bolnišnica, Krka in Adria Mobil prevladovali na kegljanju

Peto letošnje tekmovanje so med 10 ženskimi ekipami zaznamovale članice Splošne bolnišnice, ki so z največ podrtimi keglji (213) premagale vso konkurenco. Drugo mesto so osvojile tekmovalke Društva upokojencev Novo mesto, tretje pa Krka. 

Preberi več

Krka z odličnim kegljanjem na prvo mesto

Minulo soboto je bilo kegljišče Portoval prizorišče jesenskega tekmovanja v kegljanju. V obeh kategorijah sta bili najboljši ekipi Krke, v ženski kategoriji je drugo mesto osvojila ekipa Splošna bolnišnica pred Revozom.

Preberi več