X

OSTALE NOVICE

Zaključna prireditev šolskih športnih tekmovanj - Županov sprejem za osnovne šole

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je v Kozinovi dvorani Glasbene šole Marjana Kozine sprejel najboljše športnike in športnice novomeških osnovnih šol. Najuspešnejša šola na športnem področju v šolskem letu 2018-19 je postala Osnovna šola Grm, drugo mesto je osvojila OŠ Center in tretje OŠ Šmihel.

Preberi več

Trening SAMOOBRAMBE za odrasle

Za vse generacije in vsakogar. Starostnih omejitev ni. Na treningih se boste naučili samoobrambe, izboljšali svoje počutje, imeli boljšo telesno kondicijo in koordinacijo gibov. Posebna fizična priprava ni potrebna saj fantek lahko premaga hrusta.

Preberi več

Zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v najem

Objavljamo razpis za javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v najem.

Preberi več

Županov sprejem za naj šole in naj športnike

V Kulturnem centru Janeza Trdine, je župan mestne občine Gregor Macedoni pripravil sprejem za najuspešnejše šole na športnem področju v šolskem letu 2017-18 in najboljše športnike in športnice novomeških osnovnih šol. Najuspešnejša šola na športnem področju je že 22. zapored Osnovna šola Grm, drugo mesto pa je osvojila OŠ Center.

Preberi več

AKK-ekipno DP in miting Nm 2018

Atletski klub Krka Novo mesto, v soboto in nedeljo 23. in 24.6.2018 , organizira Ekipno prvenstvo za pionirje U12 in U14, kjer se bodo pomerili domači in najboljši mladi atleti iz Slovenije, v tej starostni kategoriji. 

Preberi več

Objava razpisa za prosto delovno mesto - MLADINSKI DELAVEC I - M/Ž

Objavljamo razpis za prosto delovno mesto  - MLADINSKI DELAVEC I - M/Ž

Preberi več

Objava razpisa za prosto delovno mesto - VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA III ZA TURIZEM - M/Ž

Objavljamo razpis za prosto delovno mesto - VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA III ZA TURIZEM - M/Ž

Preberi več

Povabilo k oddaji ponudbe za postavitev, gostovanje in vzdrževanje spletnih strani

Preberi več

NTK KRKI NASLOV BALKANSKEGA KLUBSKEGA PRVAKA?

Ta konec tedna (od 23. do 25. februarja 2018) se bo v dvorani športnega centra na Otočcu odvijal 1. pokal državnih prvakov  Balkanskih držav v namiznem tenisu, na katerem bo nastopala tudi ekipa novomeškega NTK Krka, aktualnih državnih prvakov.

Preberi več

Objava prostega delovnega mesta v zavodu Novo mesto - čistilka II

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/13, 78/13 – popr., 47/15 – ZZSDT, 33/16 – PZ-F, 52/16 in 15/17 – odl. US); v nadaljevanju: ZDR-1, direktor Zavoda Novo mesto objavlja prosto delovno mesto ČISTILKA II (šifra delovnega mesta: J032001)

Preberi več

Božično-novoletni turnir ŽKK Krka

Ženski košarkarski klub Krka je ob 15 letnici delovanja pripravil velik mednarodni turnir na katerem je sodelovalo osem ekip iz Slovaške, Črne Gore, Hrvaške in Slovenije. Pri mlajših deklicah je slavila ekipa Primorje iz Hercegnovega, pri starejših pa Felix Zasavje. Domače košarkašice so v obeh konkurencah zasedle drugo mesto, Slavia iz Trnave pa tretje.      Hrvaški ekipi Zadar in Reka sta bili na koncu četrti. Na turnirju je bil razstavljen tudi pokal, ki ga je slovenska članska reprezentanca osvojila na Evropskem prvenstvu v košarki in vse nastopajoče in spremljevalci so se lahko fotografirale z njim.

Preberi več

VESELI DECEMBER v Novem mestu

Prihaja Veseli december, praznično ozračje in živahno dogajanje za vse generacije in okuse. Osrednje prizorišče bo zaradi obnove Glavnega trga letos na Novem trgu, kjer vas na čarobno okrašenem in osvetljenem trgu pričakujejo drsališče, Pravljična dežela, zimska kulinarična ponudba in številne brezplačne prireditve

Preberi več

Smučarski sejem

Smučarsko društvo KRKA ROG prireja 39. smučarski sejem, ki bo v soboto, 25.11., od 9. do 19. ure in v nedeljo, 26.11., od 9. do 15. ure, v Športni dvorani Marof Novo mesto.

Preberi več

Namera o oddaji poslovnih prostorov v ŠD Marof v najem

Zavod Novo mesto kot upravitelj Športne dvorane marof objavlja namero o oddaji 4 (štirih) poslovnih prostorov (pisarne) v najem. Na podlagi namere o oddaji bo objavljen razpis z vsemi podrobnimi informacijami in pogoji najema.

Preberi več

OBJAVA PROSTIH DELOVNIH MEST V ZAVODU NOVO MESTO - POSLOVNI SEKRETAR VI

Zavod za šport, kulturo, turizem in mladino Novo mesto (Zavod Novo mesto) objavlja 1 (eno) prosto delovno mesto: POSLOVNI SEKRETAR VI (šifra delovnega mesta: J026004)

Preberi več