X

REKREACIJSKA LIGA

Zaključek rekreacijske lige v nogometu

Prvak rekreativne nogometne lige za sezono 2023/24 je ekipa DUAL EXPRES - BELA CERKEV, drugo mesto je osvojila ekipa KALCER – KARTONAL NM in tretje MEGAMIX. V drugi ligi so na prvih treh mestih ekipe; KOŠENICE, BV TRADE AG-MA PODLJUBEN in NK ŽUŽEMBERK, v tretji pa FUŽINA DVOR, ŠD STOPIČE in KLAMFER - OREHEK.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu (bilten št.6)


V nedeljo je bil odigran predzadnji krog spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. V vseh treh ligah bodo rezultati zadnjega kroga vplivali na končno lestvico in s tem na prejemnike pokalov.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu bilten št. 5

V nedeljo so bile odigrane tekme petega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Ekipe prve lige so se pomerile v Športnem parku Podpečina, domačin je bila ekipa ŠD Trebelno. Druga liga je nastopila na igrišču na Košenicah, domačin je bila ekipa Košenice. Tretja liga pa je nastopila v ŠRC Pluska, domačin je bila ekipa Kne Tim - Fas.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu - bilten 4.

V nedeljo so bile odigrane tekme četrtega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Ekipe prve lige so se pomerile v Športnem parku Plastoform Šmarjeta, domačin je bila ekipa Plastoform Šmarjeta. Druga liga je nastopila na igrišču v Žužemberku, domačin je bila ekipa NK Žužemberk. Tretja liga pa je nastopila v Športnem parku D. Kette Šmihel, domačin je bila ekipa Re-union.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu (bilten št. 3 pomlad)

V nedeljo so bile odigrane tekme tretjega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Zanimivost: v vseh treh ligah so na vrh trenutnih lestvic prišle ekipe, ki so bile pred tem na drugem mestu.

Preberi več

Rekreacijska liga v nogometu (bilten št. 2 pomlad)

V nedeljo so bile odigrane tekme drugega kroga spomladanskega dela rekreacijske lige v nogometu. Ekipe prve lige so se pomerile na igrišču v Gabrju, domačin je bila ekipa Gabrje. Druga liga je nastopila na igrišču v Birčni vasi, domačin je bila ekipa 90 - A. Tretja liga pa je nastopila v Športnem parku pod lipco v Herinji vasi, domačin je bila ekipa Paha - okrepčevalnica Zetor.

Preberi več

RL 2024 - OBČINSKA KEGLJAŠKA LIGA 2023/2024

Končala se je občinska kegljaška liga v kateri so slavili igralci Pizzerije Rondo 1. Najboljši posameznik lige je postal Mitja Baša s povprečjem 594,33 podrtih kegljev v ligi in najboljšim rezultatom 639 podrtih kegljev.

Preberi več

Finale rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - bilten št. 14

V nedeljo, 17. 3. 2024, sta bili odigrani zadnji tekmi rekreacijske lige Kralja Matjaža za sezono 2023/24. V športni dvorani Marof je potekalo finale play offa. V tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi LEGENDE in KERAGRAD, v tekmi za prvo mesto pa PICERIJA MAČKOVEC in TISK ŠEPIC. Rezultate najdete v prilogi.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - bilten št. 13

V rekreacijski ligi Kralja Matjaža v košarki so končana tekmovanja v drugi in tretji ligi. Prvak druge lige je Šentjernej druga je Stara cerkev in tretji Team Mirna. V tretji ligi je najuspešnejša ekipa Litus, pred ŠD Partizan Semič in RIMP:

Preberi več

Zaključek rekreativne lige malega nogometa v dvorani

V Športni dvorani Marof je potekal zadnji krog rekreacijske lige malega nogometa v dvorani za sezono 2023/24. Prvaki prve lige so postali nogometaši ŠD Loka Kalcer, po zmagi na zadnji tekmi nad ekipo Husnija Miskić s.p. Najboljši strelec prve lige je Žan Kramar iz ŠD Loka Kalcer z 11 zadetki. V 2. ligi je bila najuspešnejša ekipa Klopca Team - ŠD Trebelno. Najboljša strelca v drugi ligi s trinajstimi zadetki sta Asmir Čosić in Aleš Žunič.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 8

S tekmami 25. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe, ki nastopajo v drugi ligi. Nadaljevanje in zaključek letošnjega tekmovanja sledi v nedeljo, 3. 3. 2024, ko bo na sporedu zadnji krog tekmovanja ter podelitev pokalov.

Preberi več

Rezultati rekreacijske liga Kralja Matjaža v košarki - bilten št. 12

V nedeljo, 25. 2. 2024, so bile odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof. V prvi ligi je bila odigrana poslastica med ekipama PICERIJA MAČKOVEC in TISK ŠEPIC. Zmage so se veselili slednji. Obe ekipi sta se tudi uvrstili v finale play offa, v tekmi za tretje mesto pa se bosta pomerili ekipi LEGENDE in KERAGRAD.
Play off bo na sporedu 17. marca 2024.

Preberi več

Rekreacijska liga Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 11

V nedeljo, 18. 2. 2024, so bile odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovanje potekalo v ŠC Livada. Na sporedu sta bili dve tekmi prve lige ter tekme razigravanja v 3. ligi. Nadaljevanje sledi 25. 3. 2024.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 7

S tekmami 18. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe 2. A lige. S tem se je zaključil redni del tekmovanja v 2. ligi.
Nadaljevanje sledi v nedeljo, 25. 2. 2024, ko bodo nastopile le ekipe 2. lige.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 6

S tekmami 11. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe v vseh treh ligah. Rezultati tekem so potrdili izenačenost ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi.
Nadaljevanje sledi v nedeljo, 18. 2. 2024, ko bodo tekmovali le v 2. A ligi.

Preberi več