X

KOLESARJENJE

DŠI - kronometer - bilten

Na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre se je pomerilo 120 kolesarjev in kolesark. V posameznih kategorijah so slavili Irena Hlača, Mojca Starič, Suzana Štrasbergar, Ana Seliškar, Hajdi Zajc, Dragan Stankovič, Marjan Polovič, Srečko Rostohar, Bogdan Muška in Aleksander Peter. Ekipno je v ženski kategoriji slavilo Roletarstvo Medle in pri moških Revoz.

Preberi več

DŠI - kolesarjenje - kronometer

V foto galeriji si lahko ogledate štart vseh udeležencev na tekmovanju v kronometru za Delavske športne igre in uradne posamične rezultate. Bilten z ekipnimi rezultati objavimo naknadno.

Preberi več

Delavske športne igre 2022 - kronometer

V soboto, 10.9., je na tradicionalni trasi Otočec - Kronovo potekal 4,2 km kronometer za udeležence tekmovanj v sklopu Delavskih športnih iger.

Preberi več

DŠI 2021 - KRONOMETER

Preberi več

DŠI 2021 - KOLESARJENJE

Prijave na kolesarjenje.

Preberi več

DŠI 2020 - KOLESARJENJE

Minulo soboto je na lokalni cesti Otočec – Kronovo ponovno potekal kronometer v sklopu Delavskih športnih iger. Prireditve se je na sončno septembrsko soboto udeležilo kar 127 kolesarjev in kolesark, ki so zastopali barve 19 različnih organizacij.

Preberi več

DŠI 2019 - KOLESARSTVO - KRONOMETER

Za nami je organizacijsko eno od bolj zahtevnih tekmovanj v koledarju Delavskih športnih iger. Kronometra, ki je tudi letos potekal na lokalni cesti Otočec - Kronovo, se je udeležilo 36 kolesark in 82 kolesarjev.

Preberi več

DŠI 2018 - kronometer

Sobotnega kronometra v okviru Delavskih športnih iger se je v moški kategoriji udeležilo 94 kolesarjev, ki so zastopali barve kar 20 različnih ekip. Prvo mesto je suvereno osvojila kolesarska ekipa Krke (350točk) pred URSA Slovenijo (254) in Revozom (244).

Preberi več

DŠI 2017 – kronometer

Na lokalni cesti Otočec - Kronovo smo izvedli tradicionalno tekmo v kronometru na katerem je sodelovalo 113 kolesark in kolesarjev. Med 11 ženskimi ekipami so z ogromnim naskokom slavile predstavnice Krke, drugo mesto je osvojila Adria Mobil in tretje Revoz. ed ekipama URSA Slovenija in Adria Mobil.

Preberi več

Prevlada Krke na kronometru

Lokalna cesta Otočec-Kronovo je bila ponovno prizorišče ene najlepših tekem v programu Delavskih športnih iger. V prekrasnem vremenu je ekipno v obeh kategorijah slavila Krka. 

Preberi več