X

REKREACIJSKA LIGA V DVORANSKEM NOGOMETU 2019/20

Zavod Novo mesto razpisuje rekreacijsko ligo v dvoranskem nogometu za sezono 2019/2020. Tekmovanje bo potekalo v Športni dvorani Marof v Novem mestu s predvidenim pričetkom v mesecu decembru 2019.

 

V ligi nastopajo tekmovalci na lastno odgovornost  oz. na odgovornost staršev v kolikor so mladoletni.

Vse ekipe, ki se želijo prijaviti, morajo to storiti pisno, najkasneje do četrtka, 21.11.2019, na posebnem obrazcu.

Prijavni obrazec ter potrdilo o plačilu je potrebno poslati po e-pošti na bojan.jaklic@novomesto.si, dostaviti na Zavod Novo mesto osebno (Novi trg 5 ali nabiralnik ŠD Marof) ali po pošti.

Obveščanje ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi, poteka izključno po e-pošti. Po elektronski pošti bomo pošiljali razporede, rezultate in obvestila. Ekipa je dolžna sporočiti najmanj en elektronski naslov, na katerega bo prejemala obvestila glede tekmovanja. Iz iste ekipe je lahko več prejemnikov elektronske pošte, ki pa niso nujno člani ekip. Večino obvestil je že sedaj možno spremljati na spletni strani Zavoda Novo mesto.

Občinska  rekreacijska liga v malem nogometu v dvorani rezultatsko ne bo vezana na RNL (travne lige). Za razvrstitev ekip  v skupine bodo upoštevani lanski rezultati občinske rekreacijske lige v malem nogometu v dvorani.

Prijavnino, ki znaša 90,00 €, plačate na transakcijski račun SI56 0128 5603 0358 748. Plačilo prijavnine je možno le preko računa, kjer je potrebno tudi označiti, za katero ekipo se nanaša plačilo - v NAMEN PLAČILA na nalog zapisati IME EKIPE in rekreacijsko ligo (rek. liga v dvoranskem nogometu). Skupaj z obrazcem za prijavo je potrebno obvezno dostaviti potrdilo o plačilu prijavnine, v nasprotnem primeru se ekipa ne vključi v tekmovanje.

Ekipe iz novonastalih občin ( Dolenjske Toplice, Mirna Peč, Šmarješke Toplice, Straža in Žužemberk) se lahko vključijo v ORNL tudi v sezoni 2019/2020, vendar z višjo prijavnino, ki znaša  120,00 €. Za ekipe, ki bodo imele igralce iz teh občin (enega do največ treh igralcev), pa je prijavnina  110,00 €.

 

S prijavo v rekreacijsko ligo sprejemate vsa določila pravilnika RNL.

 

Lepo pozdravljeni!

Nazaj na seznam