X

DŠI 2020 - BADMINTON

Pomladanski posamični turnir v badmintonu je minil povsem v znamenju Krke. Predstavniki daleč najštevilčnejše ekipe na tekmovanju so bili namreč najboljši tako med posamezniki kot v ekipnem seštevku.

 

Med moškimi je slavil Rok Kopač (Krka), ki je v finalu premagal lanskega skupnega zmagovalca Luko Balabaniča (Adria Mobil). V tekmi za tretje mesto pa je bil Dejan Janc boljši od Vojka Antončiča (oba Krka). Ekipno je med 12 moškimi ekipami za Krko (145 točk) drugo mesto osvojila ekipa Adria Mobil (132), tretje pa Mestna občina (124).

 

Tudi med posameznicami lanska zmagovalka Jerca Bajuk (Krka) ni dovolila presenečenja in je gladko opravila z vsemi nasprotnicami. Drugo mesto je osvojila Marija Grdešič (Policija), tretje pa Barbara Borštnar (Krka), ki je bila boljša od Valentine Golob (Revoz). Tekmovalke so zastopale 8 različnih ekip, med katerimi je prav tako slavila Krka (97 točk), pred Policijo (89) in Revozom (85).

 

Naslednje tekmovanje bo streljanje z zračno puško (sreda, 11.3.)

 

URSA dobrodelni števec!!!

Tekmovanja v badmintonu se je udeležilo 78 posameznikov in posameznic, ki so postavili nov znesek v sklopu URSINEGA dobrodelnega števca. Pred tretjim letošnjim tekmovanjem je stanje števca 180€.

Galerija

Nazaj na seznam