X

Novosti delovanja rekreativne kartice na Stadionu Portoval

Obveščamo vas, da 1. 2. 2021 uvajamo nov sistem delovanja rekreativne kartice za dostop na atletske površine Stadiona Portoval. S sprejetjem novega cenika ZNM se uvede letna uporabnina stadionskih površin Stadiona Portoval, ki se bo letno obnavljala na željo uporabnika.

 

Letna uporabnina za občanke in občane Mestne občine Novo mesto znaša 5,00 EUR z DDV. Za uporabnike, ki niso občanke ali občani MONM, veljajo redne cene uporabe atletskih površin po veljavnem ceniku ZNM.

Za naročilo nove rekreativne kartice za dostop na Stadion Portoval, naročnik poravna izdelavo kartice za dostop v višini 6,00 EUR in letno uporabnino atletskih površin stadiona Portoval v višini 5,00 EUR oz. skupaj 11,00 EUR z DDV. Kartico naročite preko spletnega obrazca.

Podaljšanje rekreativne kartice je mogoče do, 29. 2. 2021. Letna uporabnina atletskih površin stadiona Portoval znaša 5,00 EUR. Imetnikom kartice, ki se ne bodo odločili za podaljšanje veljavnosti kartice, se kartica 1. 3. 2021 blokira. Kartico podaljšate preko spletnega obrazca.

Nazaj na seznam