X

DŠI 2021 - KOŠARKA

Tekmovalni del 61. sezone Delavskih športnih iger smo zaključili na parketu Športnega centra Livada, kjer se je pomerilo šest košarkarskih ekip. Vlogo favoritov so upravičili košarkarji Krke in Roletarstva Medle, ki so se ponovno srečali v finalu. Tokrat so bili po pravi drami, ki se je končala šele v podaljšku, zgolj za točko boljši »domačini.« V tekmi za tretje mesto je bila ekipa Adrie Mobil boljša od Revoza.

Že drugo sezono zapored je bil program DŠI zaradi okoliščin močno okrnjen, prav tako udeležba na tekmovanjih. S pomočjo pregovorno športne trme in vztrajanja smo kljub temu tradicionalne igre ohranili še kako žive. Izvedli smo 19 tekmovanj na katerih je sodelovalo 1015 udeležencev. V sklopu URSA DOBRODELNEGA ŠTEVCA smo že sedmo leto zapored z udeležbo na tekmovanjih zbirali dobrodelna sredstva. Tokrat se je znesek ustavil na 1015€. BRAVO DŠI-jevci!

Na tem mestu gre posebna zahvala podjetju URSA SLOVENIJA. Sredstva bodo torej že sedmo leto zapored namensko porabljena za obnovo objekta pomoči potrebnim, v sodelovanju s tretjim partnerjem pri projektu OZRK Novo mesto.

Ob tej priložnosti se za vso podporo iskreno zahvaljujemo vsem, ki kakorkoli sodelujejo pri ohranjanju novomeškega ponosa na področju športne rekreacije, predvsem pa udeležencem tekmovanj za vztrajanje in dobro voljo na tekmovanjih.

 

#DSIsoZAKON

 

Galerija

Nazaj na seznam