X

Rekreativna liga v košarki 3x3 2018 - razpis

Zavod Novo mesto razpisuje REKREATIVNO LIGO V KOŠARKI 3x3, ki se bo začela v začetku junija 2018. Celotna liga bo potekala na košarkarskih igriščih Športnega parka Loka v Novem mestu, v dveh starostnih kategorijah.

Igralo se bo v dveh starostnih kategorijah, in sicer:
- rekreativci do 35 let (do letnika 1983)
- veterani nad 35 let (letnik 1982 in starejši)

 

Prijavnina znaša 20,00 €/ekipo, ki jo poravnate na TRR Zavoda Novo mesto, št. SI56 0128 5603 0358 748, sklic 00-10102. Na plačilnem nalogu je potrebno navesti v polje NAMEN PLAČILA: košarka 3x3 in ime ekipe. Kopija plačila je prav tako obvezna priloga prijavnega obrazca.


V ligi lahko nastopajo igralci iz naslednjih občin: Novo mesto, Dolenjske Toplice, Mirna Peč, Šmarješke toplice, Straža, Šentjernej, Škocjan, Mokronog-Trebelno, Trebnje, Šentrupert in Žužemberk.


POMEMBNO:
tekmovanje v posamezni kategoriji se izvede v kolikor bodo prijavljene najmanj štiri ekipe. Sistem tekmovanja se prilagodi številu prijavljenih ekip. Vsaka ekipa bo odigrala dve tekmi v posameznem terminu lige.

 

OSNOVNA DOLOČILA
- ekipo sestavlja največ 5 igralcev (3+2 rezervi)
- dovoljene so mešane ekipe
- igralni čas je omejen na 20 minut oz. do 21. točke
- med potekom lige prestopi igralcev med ekipami niso dovoljeni
- v ligi nastopajo tekmovalci na lastno odgovornost oz. na odgovornost staršev, v kolikor so mladoletni
- vse ekipe morajo imeti enotne drese


CELOTEN PRAVILNIK tekmovanja bo pred pričetkom lige objavljen na spletni strani Zavoda Novo mesto.


ČASOVNI OKVIR TEKMOVANJA
Prve tekme rekreativne lige bodo predvidoma na sporedu v soboto, 2.6., v sklopu prireditve Festival Krka ŽIVI!. Nadaljevanje lige bo potekalo do konca junija, izključno med ponedeljkom in četrtkom (v času od 18.00 do 21.00). Drugi del lige bo potekal od 20.8. dalje.

 

OBVEŠČANJE EKIP
bo potekalo izključno po elektronski pošti. Po e-pošti bomo pošiljali razporede, rezultate in obvestila. Ekipa je dolžna sporočiti najmanj en elektronski naslov, na katerega bo prejemala obvestila glede tekmovanja. Iz iste ekipe je lahko več prejemnikov elektronske pošte, ki pa niso nujno člani ekipe.

SODNIŠKI STROŠKI
Ekipa je dolžna pred tekmovanjem poravnati sodniške stroške (sodnik, zapisnikar).
Sodniške stroške se poravna preko računa Združenja košarkarskih sodnikov Dolenjske. Kontaktna oseba je Aleš Čavlovič (041 558 551), e-mail: kosarka@gmail.com.

DODATNE INFORMACIJE:
E: bojan.jaklic@gmail.com
M: 041 652 880

Nazaj na seznam