X

ARHIV 2017/2018

Razpis področnega prvenstva v veleslalomu za osnovne šole

Področno prvenstvo v veleslalomu za osnovne šole bo v torek, 6. 2. 2018 v Kranjski Gori na smučišču Brsnina. Prijave potekajo preko spletne aplikacije.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v odbojki za strejše učenke so prvo mesto osvojile odbojkarice Otočca, ki so v finalu premagale domačinke OŠ Metlika.Tretje mesto je osvojila osnovna šola Žužemberk.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Prvo mesto na področnem prvenstvu v odbojki za starejše učence je osvojila osnovna šola Žužemberk, drugo osnovna šola Šmihel in tretje osnovna šola Center.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Področno prvenstvo v malem nogometu za starejše učenke je pripadlo učenkam OŠ Trebnje, ki so v finalu visoko premagale Šentjernej, tretje mesto pa je osvojila OŠ Otočec. Najboljša strelka prvenstva s štirimi zadetki je Manca Udovič.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu v košarki za starejše učenke je prvo mesto osvojila osnovna šola Grm pred osnovno šolo Drska in osnovno šolo Vavta vas. Najboljša strelka prvenstva je Sara Burgar iz OŠ Vavta vas.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Področno prvenstvo v odbojki za starejše učenke bo v torek, 9. 1. 2018 v športni dvorani v Metliki.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v šahu za osnovne šole so po posameznih kategorija slavili Nika Potočar Dolenjske Toplice, Maj Fink Šmihel, Jure Kobe Brusnice in Tjaša Pajek Mirna.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za strejše učenke

Na področnem prvenstvu v rokometu za starejše učenke je prvo mesto osvojila osnovna šola Stopiče pred osnovno šolo Metlika, tretje mesto pa si je priborila osnovna šola Trebnje. Najboljša strelka področnega prvenstva je Ajda Turk iz OŠ Stopiče, ki je dosegla osemnajst zadetkov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Naslov področnega prvaka v rokometu je osvojila osnovna šola Center, drugo mesto je zasedla osnovna šola Metlika in tretje osnovna šola Grm. Najboljši strelec področnega prvenstva je Urh Emeršič iz OŠ Center, ki je dosegel 31 zadetkov.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Področno prvenstvo v odbojki za strejše učence bo v sredo, 20. 12. 2017, v športni dvorani v Mokronogu.

Preberi več

Razpis področnega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Področno posamično prvenstvo v šahu za starejše in mlajše učence ter učenke, bo v soboto, 16. 12. 2017, na Osnovni šoli Toneta Pavčka v Mirni Peči.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Področno prvenstvo v košarki za starejše učenke bo v ponedeljek, 18. 12. 2017, na Osnovni šoli Vavta vas.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Na področnem prvenstvu v malem nogometu, ki je potekalo v Črnomlju je prvo mesto osvojila OŠ Trebnje, druga je bila OŠ Škocjan in tretja OŠ Metlika. Najboljša strelca prvenstva s petimi zadetki sta Žan Černič (OŠ Metlika) in Etjan Korenič (OŠ Center).

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učence

Na področnem prvenstvu v košarki za starejše učence so prva tri mesta in s tem uvrstitev na četrtfinale državnega prvenstva osvojili košarkarji OŠ Grm, OŠ Center in OŠ Drska. Najboljši strelec prvenstva z 99 koši je Jaka Klobučar iz OŠ Drska.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v rokometu za osnovne šole

Področno prvenstvo v rokometu za starejše učence bo 7. 12. 2017 v ŠD Trebnje, za starejše učenke pa 13. 12. 2017 v ŠD Stopiče.

Preberi več