X

DŠI 2019 - NAMIZNI TENIS

V ŠC Livada so se včeraj, 13.3. 2019, pomerile predstavnice in predstavniki novomeških podjetij v namiznem tenisu. Tekmovanje je zaznamovala rekordna udeležba.

 

 

Zmage na namiznoteniškem turnirju, ki se ga je udeležilo rekordno število posameznikov, se je veselil Uroš Slatinšek (Roletarstvo Medle). Drugo mesto je osvojil lanski skupni zmagovalec Tomaž Kralj (Krka), tretje mesto pa si je z zmago proti Tonetu Špringerju (Zavarovalnica Triglav) zagotovil Damir Škerl (Pedagogi). Tesno je bilo tudi v ekipnem seštevku, kjer je med kar 19 ekipami prvo mesto osvojila Krka (140 točk), drugo s točko zaostanka Revoz (139), tretji so bili predstavniki Pedagogov (135).

 

V ženski kategoriji je nastopilo 22 posameznic, ki so zastopale 10 ekip. V dvoboju najboljših posameznic iz lanske sezone je bila boljša Petra Šmid (Pedagoginje), ki je v finalu strla odpor Age Rudman (Krka). Tretje mesto pa je po zmagi proti Antoniji Bahor pripadlo Karmen Švigelj (Krka). V ekipnem ženskem seštevku je bila najboljša Krka (83 točk), drugo mesto so osvojile Pedagoginje (79), tretje pa Policija (72).

 

Naslednji teden bodo na svoj račun prišli šahisti. Tekmovanje bo v sredo, 20.3.

Galerija

Nazaj na seznam