X

OSNOVNOŠOLSKA TEKMOVANJA 2018/2019

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Področne prvakinje v košarki so postale starejše učenke Osnovne šole Bršljin, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Drska in tretje Osnovna šola Grm. Najboljša strelka prvenstva je Teja Dajčman iz Osnovne šole Mirana Jarca Črnomelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Naslov področnih prvakinj so v rokometu osvojile starejše učenke Osnovne šole Podzemelj, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Metlika in tretje Osnovna šola Stopiče. Najboljša strelka prvenstva je Erna Dedić iz OŠ Podzemelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Področni prvaki so v rokometu postali starejši učenci Osnovne šole Trebnje, ki so v finalni tekmi premagali rokometaše Osnovne šole Metlika. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Martin Pečarič, ki je dosegel 28 zadekov.

Preberi več

Rezultati občinskega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na občinskem posamičnem prvenstvu za osnovne šole so v posamičnih kategorijah zmagali Klemen Šumak, Lucija Radež, Tinej Rajh in Ivana Horvat.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Občinske prvakinje v odbojki za starejše učenke so odbojkarice Osnovne šole Otočec, ki so v finalu premagale Osnovno šolo Drska, tretje mesto pa je osvojila Osnovna šola Bršljin.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v badmintonu so v mlajši in starejši skupini prvo mesto zasedli tekmovalci in tekmovalke iz Osnovne šole Šmihel.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Prvo mesto na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učence je osvojila Osnovna šola Trebnje, drugo Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Šentjernej. Najboljši strelec prvenstva je Bakir Šehić.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Področne prvakinje v malem nogometu za starejše učenke so postale nogometašice Osnovne šole Trebnje, ki so v finalu po izvajanju kazenskih strelov premagale vrstnice iz Osnovne šole Šentjernej. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Otočec.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za starejše učence

Prva tri mesta na občinskem prvenstvu v odbojki za starejše učence so zasedle Osnovna šola Šmihel, Center in Drska.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učence

Prvo mesto na področnem prvenstvu v košarki za starejše učence je ovojila Osnovna šola Grm, drugo Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Vavta vas. Najboljši strelec prvenstva je Enej Faleskini, ki je dosegel 79 košev.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Občinske prvakinje v rokometu za starejše učenke so postale rokometašice OŠ Stopiče, drugo mesto je osvojila OŠ Otočec in tretje OŠ Grm.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Prvo mesto na občinskem prvenstvu v malem nogometu za starejše učence je po zmagi v finalu nad Osnovno šolo Šmihel osvojila Osnovna šola Center, tretja pa je bila Osnovna šola Grm. Naslov najboljšega strelca sta si razdelila učenca OŠ Center Jan Hribar in Luka Kolegar.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za starejše učenke

Na občinskem prvenstvu v košarki za starejše učenke sta se v finalu pomerile Osnovna šola Bršljin in Osnovna šola Drska. Uspešnejše so bile bršljinske košarkarice. Tretje mesto je osvojila OŠ Grm. Najboljša strelka občinskega prvenstva je Vana Bašić iz OŠ Bršljin.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v rokometu za starejše učence

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše učence so prva tri mesta osvojili rokometaši OŠ Stopiče, Center in Bršljin.

Preberi več

Rezultati finala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence

Na finalnem turnirju v košarki za starejše učence si je prvo mesto priborila Osnovna šola Center s tesno zmago nad Osnovno šolo Grm. Najboljši strelec prvenstva je s 76 koši Urh Kovačič iz OŠ Center.

Preberi več