X

OSNOVNOŠOLSKA TEKMOVANJA 2018/2019

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Občinske prvakinje v malem nogometu za starejše učenke so postale nogometašice osnovne šole Otočec, ki so v finalu po izvajanju sedemetrovk premagale Osnovno šolo Brusnice. Najboljša strelka prvenstva je Ajda Bogataj iz OŠ Šmihel, ki je dosegla tri zadetke.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva v badmintonu se je udeležilo 126 učencev in učenk. V posameznih kategorijah so slavili Karla Jerič in Žak Višček Mirna, Ana Janjič Loka Črnomelj in David Pajnkiher Žužemberk.

Preberi več

Polfinale občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 2. skupina

Na drugem polfinalnem turnirju v košarki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Center, drugo pa Osnovna šola Otočec. Obe ekipi sta se uvrstili na finalni turnir, ki bo v četrtek, 25. 10. 2018 na Osnovni šoli Bršljin.

Preberi več

Rezultati polfinala občinskega prvenstva v košarki za starejše učence - 1. skupina

Na prvem polfinalu občinskega prvenstva v košarki za starejše učence, sta si mesto na finalnem turnirju zagotovili Osnovna šola Grm in Bršljin.

Preberi več

Rezultati občinskega prvenstva v jesenskem krosu za osnovne in srednje šole

Jesenskega krosa se je udeležilo okoli 200 učencev in učenk, medtem ko je bila udeležba pri srednjih šolah zelo skromna. Najboljši se bodo udeležili krosa občinskih reprezentanc, ki bo v Mariboru 13. oktobra 2018.

Preberi več

Razpis občinskega prvenstva v jesenskem krosu za osnovne in srednje šole

Občinsko prvenstvo v jesenskem krosu za osnovne in srednje šole bo v torek, 2. 10. 2018 ob 12.00 v Mrzli dolini za Osnovno šolo Drska.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole se je zbralo rekordno, več kot 550 mladih tekmovalcev. Ekipno zmago in s tem tudi neposredno uvrstitev na državno prvenstvo sta si zagotovili OŠ Šentjernej pri učenkah in OŠ Grm pri učencih. Ostale ekipe imajo možnost uvrstitve glede na rezultate na ostalih področnih prvenstvih.

Preberi več

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Področno ekipno prvenstvo v atletiki za osnovne šole bo v torek, 25. 9. 2018, ob 13.30 na stadionu Portovald v Novem mestu. Prijave sprejemamo do 21. 9. 2018 do 12.00.

Preberi več