X

ARHIV 2016/2017

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Na osnovni šoli Mirna je potekalo področno posamično prvenstvo v badmintonu za osnovne šole. Udeležilo se ga je 126 posametnikov iz 13 osnovnih šol dolenjskega področnega centra. Najboljši trije posamezniki pri starejših učencih in učenkah so si izborili nastop na finalu državnega prvenstva. 

Preberi več

Področno posamično prvenstvo v badmintonu za osnovne šole - razpis

Razpis področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole, ki bo v sredo, 9. 11. 2016 na Osnovni šoli Mirna.

Preberi več

Področno ekipno prvenstvo v atletiki za osnovne šole

Skoraj 500 osnovnošolcev se je pomerilo na področnem ekipnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole. Zmagi sta odšli na OŠ Grm pri dekletih in in OŠ Trebnje pri dečkih.

Preberi več

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za osnovne šole je potekalo v Novem mestu. Na zelo izenačenem in kvalitetnem turnirju sta si uvrstitev na finalni turnir zagotovili OŠ Žužemberk pri dečkih in OŠ Brinje Grosuplje pri deklicah.

Preberi več

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole, ki bo v torek, 20. 9. 2016 ob 13.30 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več

Razpis polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za OŠ

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke  bo v sredo, 7. 9. 2016, ob 9.30 na igriščih na Loki v Novem mestu (žreb za tekmovanje bomo izvedli ob 9.10).

Preberi več