X

OSNOVNOŠOLSKA TEKMOVANJA 2018/2019

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učenke

Na področnem prvenstvu za starejše učenke, ki je potekalo v Športni dvorani v Metliki je prvo mesto osvojila Osnovna šola Žužemberk, drugo Osnovna šola Otočec in tretje Osnovna šola Metlika.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Na področnem prvenstvu v odbojki za starejše učence je prvo mesto osvojila Osnovna šola Žužemberk, drugo Osnovna šola Mokronog in tretje Osnovna šola Šmihel.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Na področnem posamičnem prvenstvu v šahu so v posamičnih kategorijah slavili Lucija Radež OŠ Otočec, Gašper Celič OŠ Dolenjske Toplice, Tinej Rajh OŠ Šmihel in Tjaša Pajek OŠ Mirna.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učenke

Področne prvakinje v košarki so postale starejše učenke Osnovne šole Bršljin, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Drska in tretje Osnovna šola Grm. Najboljša strelka prvenstva je Teja Dajčman iz Osnovne šole Mirana Jarca Črnomelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učenke

Naslov področnih prvakinj so v rokometu osvojile starejše učenke Osnovne šole Podzemelj, drugo mesto je osvojila Osnovna šola Metlika in tretje Osnovna šola Stopiče. Najboljša strelka prvenstva je Erna Dedić iz OŠ Podzemelj.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za starejše učence

Področni prvaki so v rokometu postali starejši učenci Osnovne šole Trebnje, ki so v finalni tekmi premagali rokometaše Osnovne šole Metlika. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Stopiče. Najboljši strelec prvenstva je Martin Pečarič, ki je dosegel 28 zadekov.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učence

Prvo mesto na področnem prvenstvu v malem nogometu za starejše učence je osvojila Osnovna šola Trebnje, drugo Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Šentjernej. Najboljši strelec prvenstva je Bakir Šehić.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za starejše učenke

Področne prvakinje v malem nogometu za starejše učenke so postale nogometašice Osnovne šole Trebnje, ki so v finalu po izvajanju kazenskih strelov premagale vrstnice iz Osnovne šole Šentjernej. Tretje mesto je osvojila Osnovna šola Otočec.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za starejše učence

Prvo mesto na področnem prvenstvu v košarki za starejše učence je ovojila Osnovna šola Grm, drugo Osnovna šola Center in tretje Osnovna šola Vavta vas. Najboljši strelec prvenstva je Enej Faleskini, ki je dosegel 79 košev.

Preberi več

Rezultati področnega posamičnega prvenstva v badmintonu za osnovne šole

Področnega posamičnega prvenstva v badmintonu se je udeležilo 126 učencev in učenk. V posameznih kategorijah so slavili Karla Jerič in Žak Višček Mirna, Ana Janjič Loka Črnomelj in David Pajnkiher Žužemberk.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole se je zbralo rekordno, več kot 550 mladih tekmovalcev. Ekipno zmago in s tem tudi neposredno uvrstitev na državno prvenstvo sta si zagotovili OŠ Šentjernej pri učenkah in OŠ Grm pri učencih. Ostale ekipe imajo možnost uvrstitve glede na rezultate na ostalih področnih prvenstvih.

Preberi več

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

Področno ekipno prvenstvo v atletiki za osnovne šole bo v torek, 25. 9. 2018, ob 13.30 na stadionu Portovald v Novem mestu. Prijave sprejemamo do 21. 9. 2018 do 12.00.

Preberi več