X

ARHIV 2016/2017

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Na izjemno izenačenem in kvalitetnem področnem prvenstvu v rokometu za dijake, so si mesto na četrtfinalu državnega prvenstva izborile, Srednja zdravstvena in kemijska šola, Gimnazija Brežice in Srednja elektro šola in tehniška gimnazija Novo mesto.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijakinje

V dvorani Leona Štuklja je potekalo področno prvenstvo v rokometu za dijakinje. Najboljša rokometna ekipa na Dolenjskem je Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto, najboljša strelka prvenstva pa je Tina Papež iz Gimnazije Brežice. 

Preberi več

Razpis in razpored področnega prvenstva v rokometu za srednje šole

Področno prvenstvo v rokometu za dijake in dijakinje bo v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Preberi več

Področno ekipno prvenstvo v atletiki za srednje šole

Področno prvenstvo v atletiki je potekalo na stadionu Portovald in se ga je udeležilo več kot 300 dijakov in dijakinj. Pri dijakinjah so slavile tekmovalke gimnazije Brežice, pri dijakih pa ekipa srednje elektro šole in tehniške gimnazije Novomesto.

Preberi več

Rezultati polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

V športnem parku Loka je potekalo še polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole. Na finalni turnir sta se uvrstili ekipi srednje elektro šole in tehniške gimnazije pri dijakih in srednje zdravstvene in kemiske šole pri dijakinjah.

Preberi več

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Razpis polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole. Tekmovanje je zaradi slabega vremena prestavljeno na četrtek, 8. 9. 2016.

Preberi več

Atletika - ekipno za srednje šole - razpis

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za srednje šole, ki bo v torek, 20. 9. 2016 ob 10.00 na stadionu Portovald v Novem mestu.

Preberi več