X

ARHIV 2017/2018

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijakinje

Naslov področnih prvakinj v odbojki za dijakinje so osvojile odbojkarice Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto pred Gimnazijo Novo mesto, tretje mesto pa je osvojila Gimnazija Brežice.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za dijake

Gimnazija Novo mesto je osvojila prvo mesto na področnem prvenstvu v odbojki za dijake, potem ko je v finalu premagala Šolski center Krško - Sevnica - srednjo poklicno in strokovno šolo. Tretje mesto je osvojila Srednja elektro šola in tehniška gimnazija Novo mesto.

Preberi več

Razpis področnega prvenstva v odbojki za dijake in dijakinje

Področno prvenstvo v odbojki za dijake bo v sredo, 15. 11. 2017, v ŠD Leona Štuklja, za dijakinje pa 22. 11. 2017, v Gimnaziji Brežice.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijake

Področnega prvenstva v rokometu za dijake se je udeležilo šest ekip. Na četrtfinalni turnir državnega prvenstva so se uvrstile tri ekipe Šolskega centra Novo mesto - Srednja zdravstvena šola, Srednja strojna šola in Srednja elektro šola in tehniška gimnazija. Najboljši strelec prvenstva je Jan Horžen z 18 zadetki.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v rokometu za dijakinje

Področne prvakinje v rokometu so postale igralke Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto. Pleg njih so si uvrstitev na četrfinalni turnir državnega prvenstva priigrali še ekipi Gimanzije Novo mesto in Brežice. Najboljša strelka prvenstva s 13 zadetki je Erin Novak iz Gimnazije Novo mesto. 

Preberi več

Razpis in razpored področnega prvenstva v rokometu za dijake in dijakinje

Področno prvenstvo v rokometu za dijakinje bo, 19. 10. 2017 v ŠD Marof, za dijake pa 25. 10. 2017, v ŠD Leon Štukelj.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Na področnem ekipnem prvenstvu v atletiki za srednje šole so pri dijakih slavili z odličnim rezultatom tekmovalci Srednje elektro šole in tehniške gimnazije Novo mesto, pri dijakinjah pa tekmovalke Gimnazije Brežice.

Preberi več

Razpored šolskih športnih tekmovanj - Srednje šole - Dolenjska - 2017-18

Razpored šolskih športnih tekmovanj za šolsko leto 2017-18 dolenjskega področnega centra.

Preberi več

Prijavljene srednje šole na šolska športna tekmovanja - Dolenjska

Seznam prijavljenih srednjih šol na področna prvenstva dolenjskega področnega centra v šolskem letu 2017-18.

Preberi več

Rezultati polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki za srednje šole

Zmagovalni ekipi polfinala državnega prvenstva v odbojki na mivki sta Gimnazija Brežice pri dijakinjah in Gimnazija Novo mesto pri dijakih. Obe ekipi sta si zagotovili nastop na finalu državnega prvenstva.

Preberi več

Razpis področnega ekipnega prvenstva v atletiki za srednje šole

Področno ekipno prvenstvo v atletiki za srednje šole bo v torek, 26. 9. 2017, ob 10.00 na Stadionu Portovald v Novem mestu. Prijave so možne do 22. 9. 2017, preko spletne aplikacija.

Preberi več

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za srednje šole - razpis

Področno prvenstvo, ki obenem šteje za polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za dijake in dijakinje bo v torek, 12.9.2017, ob 9.30 na igriščih na Loki v Novem mestu.

Preberi več