X

ARHIV DŠI 2017

Brez presenečenj na vrhu

Na včerajšnjem ženskem teniškem turnirju so prepričljivo slavile članice ekipe Krka, ki so, kot v pomladanskem delu, zasedle prva tri mesta. Seveda so tudi ekipno gladko osvojile prvo mesto, pred ekipama Policije in Komunale. Moški turnir je bil prestavljen na torek, 19.9.

Preberi več

DŠI 2017 – kronometer

Na lokalni cesti Otočec - Kronovo smo izvedli tradicionalno tekmo v kronometru na katerem je sodelovalo 113 kolesark in kolesarjev. Med 11 ženskimi ekipami so z ogromnim naskokom slavile predstavnice Krke, drugo mesto je osvojila Adria Mobil in tretje Revoz. ed ekipama URSA Slovenija in Adria Mobil.

Preberi več

DŠI 2017 - odbojka na mivki

Za uvod v jesenski del tekmovanj v sklopu DŠI 2017, smo včeraj na novih igriščih na Loki, izvedli turnir v odbojki na mivki. Ekipi Krke sta se v finalu oddolžili tekmecem za poraz v pomladanskem delu.

Preberi več

DŠI 2017 - veslanje

"Mestna plaža" na Loki je drugo leto zapored gostila udeležence tekmovanja v veslanju. Skupno je sodelovalo kar 19 ekip, ki so se v prekrasnem poletnem vremenu pomerile v vožnji na čas in dvobojih na izločanje.

Preberi več

DŠI 2017 - v plavanju najboljši ekipi Krke in Splošne bolnišnice

Na predzadnjem tekmovanju v pomladanskem delu letošnjih DŠI, smo v Termah Čatež proglasili zmagovalce v posameznih panogah in štafeti 4x50m. V moški kategoriji je med  11 ekipami prvo mesto osvojila ekipa Krke pred predstavniki Adrie Mobil in Policije.

Preberi več

DŠI 2017 - odbojka na mivki

Na pomladanskem turnirju v odbojki na mivki so med dvanajstimi moškimi ekipami prvo mesto osvojili predstavniki Revoza, ki so v finalu gladko z 2:0, premagali Krko. V tekmi za tretje mesto je bila ekipa Adrie Mobil boljša od Splošne bolnišnice.

Preberi več

DŠI 2017 - nogomet

Vsi štirje nosilci so se na nogometnem turnirju brez večjih težav uvrstili v polfinale in se ponovno pomerili za najvišja mesta. Prvo mesto je zasluženo brez prejetega zadetka na turnirju osvojila Krka, ki je v finalu strla nepopustljivi Revoz.

Preberi več

DŠI 2017 - tenis Ž

Na ženskem teniškem turnirju smo bili priča veliki prevladi Krke, saj so predstavnice ekipe osvojile prva tri mesta v posamični konkurenci in s tem gladko zmago tudi v ekipnem seštevku.

Preberi več

DŠI 2017 - tenis M

Na včerajšnjem moškem teniškem turnirju sta se v finalu pomerila najboljša posameznika iz prejšnje sezone. Tokrat je Krištof Golob (Krka) strl odpor lanskega skupnega zmagovalca Marka Novaka (Adria Mobil) z rezultatom 6:3.

Preberi več

DŠI 2017 - balinanje M

Včeraj smo na balinišču Drska le uspeli izvesti tudi moški del tekmovanja v balinanju, ki je bilo v ponedeljek zaradi dežja prestavljeno. Med enajstimi ekipami so prepričljivo zmagali predstavniki Revoza, ki so bili v finalu s 6:2 boljši od Društva upokojencev Novo mesto.

Preberi več

DŠI 2017 - balinanje ženske

Najboljše izhodišče za jesensko tekmovanje si je danes na balinišču Drska priborila ženska ekipa Društva upokojencev Novo mesto. Prijetno so presenetile članice ekipe Mestna občina, ki so klonile šele v finalu.

Preberi več

Košarkarski turnir brez presenečenj

Na zadnjem tekmovanju v prvem delu pomladanskih tekmovanj letošnjih DŠI, je ponovno v obeh kategorijah suvereno slavila Krka. V moškem delu so med 11 ekipami, predstavniki Krke v ponovitvi lanskega finala v jesenskem delu, premagali Adrio Mobil.

Preberi več

DŠI 2017 – ulični teki

Na prazničnih uličnih tekih v središču Novega mesta je v ženski kategoriji z naskokom slavila ekipa Revoza, ki jo je v obeh kategorijah zastopalo kar 27 tekačev in tekačic. Drugo mesto je pripadlo Krki in tretje Adrii Mobil. Med sedmimi moškimi ekipami pa je ekipno zmago slavila Krka pred Revozom in Policijo.

Preberi več

Revoz in Splošna bolnišnica

Na odbojkarskem turnirju je v obeh kategorijah sodelovalo po 9 ekip. V konkurenci moških ekip smo bili priča finalu med Adrio Mobil in Revozom. Po izenačeni igri so odločilni tretji niz prepričljivo osvojili Revozovci, ki se zasluženo veselijo ekipnega uspeha. Tretje mesto je po zmagi nad Splošno bolnišnico pripadlo Krki.

Preberi več

Izjemni rezultati v pikadu

V moški kategoriji je od 59 kar 18 tekmovalcev preseglo rezultat 80 krogov. Najboljši rezultat (86 krogov) je dosegel Robert Bozovičar (Adria Mobil), drugo mesto so si z rezultatom 85 krogov razdelili štirje tekmovalci. Ekipno je zmagala Krka (409; 1x10), pred tekmovalci Adrie Mobil (409) in Društvom upokojencev Novo mesto (405).

Preberi več