X

ARHIV DŠI 2017

Med posamezniki je najboljši šahist Robert Rudman, ekipno Društvo upokojencev Novo mesto

Na šahovskem tekmovanju v sklopu DŠI 2017 je bil med 41 udeleženci ponovno najboljši Robert Rudman (Pedagogi), drugo mesto je osvojil Niko Brgan (Adria Mobil), tretje pa Bojan Jerančič (Društvo upokojencev). 

Preberi več

Najboljši strelci so v Revozu in Policiji

Med 14 moškimi ekipami so v streljanju z zračno puško z 816 krogi prepričljivo slavili člani ekipe Revoz, pred Telekomom (805) in URSA Slovenijo (802). Med posamezniki je bil najboljši lanskoletni skupni zmagovalec Hanzi Mohorič (Revoz; 185) pred predstavnikom Krke Petrom Korelcem (184) in Andrejem Novakom (URSA Slovenija; 181).

Preberi več

Splošna bolnišnica, Krka in Adria Mobil prevladovali na kegljanju

Peto letošnje tekmovanje so med 10 ženskimi ekipami zaznamovale članice Splošne bolnišnice, ki so z največ podrtimi keglji (213) premagale vso konkurenco. Drugo mesto so osvojile tekmovalke Društva upokojencev Novo mesto, tretje pa Krka. 

Preberi več

Zmagovalca v namiznem tenisu Tone Špringer in Antonija Bahor

Na posamičnem turnirju v namiznem tenisu je Tone Špringer (Zavarovalnica Triglav) v finalu s 3:1 premagal Damirja Škerla (Pedagogi). Med 40 tekmovalci je tretje mesto osvojil Darko Jakobčič (Vectum). Ekipno je med 15 ekipami slavila Krka pred Pedagogi in Agencijo Renta.

Preberi več

Najboljša v badmintonu Andrej Murn in Marija Grdešič

Andrej Murn (Pedagogi) in Marija Grdešič (Policija) sta bila na pomladanskem turnirju v badmintonu najboljša posameznika.

Preberi več

79 udeležencev tretjega letošnjega tekmovanja je z udeležbo postavilo nov znesek URSA števca

Pred turnirjem v namiznem tenisu je stanje 244 eur.

Preberi več

DŠI v veleslalomu

S soncem obsijana Kranjska Gora je bila minulo soboto ponovno prizorišče veleslalomske tekme v sklopu DŠI 2017. Tekme na progi Kekec, ki so jo tradicionalno na visokem nivoju pripravili člani Smučarskega društva Krka Rog, se je udeležilo 120 tekmovalk in tekmovalcev.

Preberi več

Delavske športne igre v veleslalomu

DŠI v veleslalomu bodo v soboto, 25. 2. 2017, ob 10.00 v Kranjski Gori (smučišče Kekec)

Preberi več

DŠI v smučarskih tekih

Minulo soboto smo na odlično pripravljeni progi v Brusnicah s tekmo v smučarskem teku, odprli letošnjo, že 57. sezono Delavskih športnih iger.

Preberi več

Prvih 45 eur za URSA števec

Udeleženci prve letošnje tekme so z udeležbo prispevali prvih 45 evrov v sklad dobrodelnega URSA števca v letu 2017.

Preberi več

DŠI 2017

Splošni pravilnik Pravilnik za posamezne panoge Izjava o združitvi Potrdilo tujci

Preberi več

DŠI 2017 - 3. Dobrodelni odbojkarski izziv

Kot uvod v novo, že 57. sezono Delavskih športnih iger, vam ppripenjamo vabilo odbojkarjev MOK Krka, ki vabijo na tradicionalni Dobrodelni odbojkarski izziv. Moški odbojkarski klub Krka že tretje leto zapored prireja športno-dobrodelni dogodek , v katerem združimo šport, odbojko in dobrodelnost. 

Preberi več

Arhiv 2016

Arhiv za leto 2016 smo prenesli v Arhiv 2016

Preberi več