X

NOVICE

Rekreacijska liga Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 11

V nedeljo, 18. 2. 2024, so bile odigrane tekme rekreacijske lige Kralja Matjaža. Tekmovanje potekalo v ŠC Livada. Na sporedu sta bili dve tekmi prve lige ter tekme razigravanja v 3. ligi. Nadaljevanje sledi 25. 3. 2024.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 7

S tekmami 18. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe 2. A lige. S tem se je zaključil redni del tekmovanja v 2. ligi.
Nadaljevanje sledi v nedeljo, 25. 2. 2024, ko bodo nastopile le ekipe 2. lige.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za mlajše učence

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za mlajše učence je prvo mesto osvojila OŠ Trebnje, ki je v finalu premagala OŠ Drska. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Center. Najboljši strelec je bil Žan Florjančič, ki je dosegel 5 zadetkov.

Preberi več

VABILO NA PRIREDITEV ŠPORTNIK LETA 2023

Tradicionalna prireditev Športnik leta je športno-zabavna prireditev v Mestni občini Novo mesto. Namenjena je predvsem vsem športnikom in športnicam, ki tekmujejo v okviru športnih društev s sedežem v Mestni občini Novo mesto.

Prireditev Športnik leta 2023 bo v sredo, 21. februarja 2024, ob 18. uri, v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

Preberi več

Rezultati področnega ekipnega prvenstva v šahu za osnovne šole

Področnega ekipnega prvenstva v šahu se je udeležilo 27 ekip v štirih starostnih kategorijah. Pri mlajših učencih je bila najuspešnejša Osnovna šola Metlika, pri mlajših učenkah je slavila Osnovna šola Toneta Pavčka, Osnovna šola Dolenjske Toplice je bila najboljša pri starejših učencih in Osnovna šola Mokronog pri starejših učenkah.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v košarki za mlajše učence

Področno prvenstvo v košarki za mlajše učence, ki je potekalo na Livadi, je postreglo z veliko dobre košarke. Področni prvaki so postali učenci OŠ Grm, ki so v finalu premagali OŠ Toneta Pavčka. Tretje mesto je pripadlo OŠ Bršljin. Prvi strelec prvenstva je bil s 72 točkami Vid Gorenc iz OŠ Toneta Pavčka.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige malega nogometa v dvorani - Bilten št. 6

S tekmami 11. 2. 2024 se je nadaljevala zimska liga v dvoranskem nogometu. Tekmovanje je potekalo v ŠD Marof, nastopile pa so ekipe v vseh treh ligah. Rezultati tekem so potrdili izenačenost ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi.
Nadaljevanje sledi v nedeljo, 18. 2. 2024, ko bodo tekmovali le v 2. A ligi.

Preberi več