X

NOVICE

Rezultati področnega prvenstva v malem nogometu za dijake

Na področnem prvenstvu v malem nogometu za dijake je prvo mesto osvojila ekipa SIC Brežice, ki je v finalu po kazenskih strelih premagala ekipo ŠC NM SERŠTG. Tretje mesto je osvojila ekipa ŠC Krško - Sevnica. Najboljši strelec prvenstva je bil s sedmimi zadetki Žiga Kolmanič iz ŠC NM SERŠTG.

Preberi več

Rezultati rekreacijske lige Kralja Matjaža v košarki - Bilten št. 5

V nedeljo, 7. 1. 2024, se je v ŠD Marof nadaljevalo tekmovanje v rekreacijski ligi Kralja Matjaža. Skoraj vse košarkarske tekme so bile zelo izenačene in napete do konca. Najbolj se je izkazal Matej Venta iz ekipe Legende, ki je dosegel 32 košev.

Preberi več

Športnik leta 2023 - razpisi in pravilniki

Objavljamo razpis za izbor Športnika leta 2023 v novomeški občini. Prijave zbiramo do torka, 16. 1. 2024. Navodila so v priponkah.
Objavljen je tudi pravilnik za občinska priznanja in Bloudkove značke ter seznam vseh dobitnikov priznanj od leta 1979.

Preberi več

Rezultati področnega prvenstva v odbojki za starejše učence

Naslov področnih prvakov v odbojki za šolsko leto 2023-24 so osvojili starejši učenci Osnovne šole Šentjernej z zmago v finalu nad Osnovno šolo Žužemberk, v tekmi za tretje mesto pa je Osnovna šola Mokronog premagala Osnovno šolo Otočec.

Preberi več

Zaključna prireditev Delavskih športnih iger za leto 2023

Zavod Novo mesto je v torek, 19. decembra 2023 izvedel zaključno prireditev DŠI, kjer so bila podeljena priznanja najboljšim posameznikom in ekipam ter najboljšemu športniku in športnicama.
63. sezona Delavskih športnih iger je končana in postregla je s številnimi zanimivimi obračuni, predvsem v skupni končni razvrstitvi, kjer je prvič v zgodovini DŠI prišlo do delitve drugega mesta.

Preberi več

Predstavitev hokeja na drsališču v Novem mestu

Hokejski klub Dolenjske Toplice bo v sredo, 27. 12. 2023, ob 15.00 na drsališču v centru Novega mesta predstavil veščine na ledu. Vsi ki se želite seznaniti s to lepo igro vabljeni, da si ogledate njihovo predstavitev.

Preberi več

Rezultati občinskega ekipnega in posamičnega prvenstva v streljanju z zračno puško za osnovne šole

Na občinskem ekipnem prvenstvu v streljanju z zračno puško je pri mlajših učencih in učenkah ter pri starejših učencih ekipno slavila Osnovna šola Center, pri starejših učenkah pa Osnovna šola Grm. Posamično so bili najboljši Žiga Štangelj, Riana Erenda, Enej Pavlin in Brina Erenda.

Preberi več